Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to ciiiaazzzaa

Czy to moze byc ciaza? Prosze pomozcie

Polecane posty

Gość Czy to ciiiaazzzaa

Witam. W czwartek zadowalalam oralnie mojego chlopaka. Gdy doszedl sposcil sie na brzuch, potem umyl rece w razie czego 2 razy mydlem i po jakis 5 minutach zaczal mnie zadawalac palcami. Czy jest mozliwosc zeby przeniosl jakos plemniki do mnie? Prosze pomocy :(

Gość Czy to ciiiaazzzaa
Aha do tego mialam okres. Moj cykl to okolo 23 dni, mam chore jajniki i trzeba to wziasc pod uwage co do cyklu. Prosze pomozcie.

Gość Czy to ciiiaazzzaa
A jesli jakos niechcacy otarl sie i wsadzil mi palce?

Gość mcmer
Bravo dla chłopaka że umył ręce ciepła woda i detergenty = brak ciąży bo jak niby plemniki miały przeżyć a na drugi raz trochę oleju w głowie dla ciebie i niego. A jak nam nie uwierzysz to test ciążowy Cię uspokoi ale piszę po co!! aha cykl 23 to jest za krótki cykl do ginekologa marsz bo płodne u ciebie mogą się zacząć pod koniec okresu więc lekarz!!

Gość Czy to ciiiaazzzaa
Wiem, chodze do ginekologa bo to wydaje mi sie przez chore jajniki

Gość Czy to ciiiaazzzaa
Mam nadzieje ze bedzie ok ;/

Gość Czy to ciiiaazzzaa
Ehh a jesli mial na palcach gdzies otarta sperme ? Robilismy to podczas okresu wiec chyba sa nikle szanse?

Gość idfjdkls
jak mógł mieć jak umył dwa razy ręce wodą i mydłem?

Gość Czy to ciiiaazzzaa
A jesli pozniej jakos niechcacy dotknal penisa a pozneij wlozyl mi palec?

Teoretycznie 14 dni przed wystąpeiniem miesiączki może dojśc do owulacji, jesli nie bierzesz tabletek antykoncepcyjnych. Jednak z roznych powodow czesto dzieje sie inaczej, niektore PAni mogą miec nawet dwie owulacje w trakcie jednego cyklu, lub nie miec owulacji wogole. NIekiedy owulacja nastepuje tuz po miesiaczce, tuz przed nia. NAprawde bym sie nie rpzejmowala na twoim miejscu, ale warto zrobic test ciązowy, bo to uspokaja. CZYli zrób test 10 dni po współżyciu ,tylko dlatego żeby sie uspokoic .Jestem przekonana że w ciązy nie jesteś!

gdybyś zaszła w ciąże w tak absurdalny sposób wierz mi ze byłabyś chyba w \"nie do wiary\" :o

Gość eweoo
Witam! Pisze do Was żeby troszke uspokoic swoje nerwy i upewnic sie :) A wiec tak - miesiac temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne Cilest, ostatni stosunek PRZERYWANY miał miejsce 5 dni przed odstawieniem tabletek i tu rodzi sie moje pytanie: 1. czy to jest wystarczajaca odleglosc w czasie by moc byc spokojna? (dodam ze nie ominęłam żadnej tabletki w tym cyklu). Po dwoch dniach od odstawienia dostałam krwawienia - dosyc sile krwawienia trwające 5 dni przypuszczam ze było to wynikiem połączenia dwoch ostatnich opakowań. i tu rodzi mi się kolejne pytanie - 2. czy wystepowanie krwawienia z odstawienia po 7 dniach od ostatniego stosunku moze byc gwarancja braku zaplodnienia w tym cyklu? Pozniej po okolo 14 dniach odczuwalam "prace" jajnikow - glownie lewego, zaobserwowalam u siebie śluz płodny w tych dniach co wskazuje na owulacje i tu kolejne moje pytanie - 3. czy w czasie ewentualnej ciazy wystepuje owulacja ? Przy tak silnej "pracy" jajnikow i odczuwaniu bólu w podbrzuszu zrobilam dwa testy ciążowe - jeden w 20 dniu po tym "podejrzanym" stosunku a drugi w 24 dniu oba wykazały wynik NEGATYWNY. tu moje pytanie 4. czy testy po 3 tygodniach od zaplodnienia można uznac za wiarygodne? Jednak największe wątpliwosci pojawiły mi sie na dniach poniewaz dzisiaj mam 28 dzien cyklu i spodziewam się miesiaczki ale od tygodnia odczuwam typowe "ciążowe" objawy -ból w podbrzuszu typowy dla okresu, tkliwe i nabrzmiałe piersi, od dwoch dni odczuwam mdłosci, dziwne uczucie suchości w ustach i zawroty głowy, a dzisiaj do tego wszystkiego odczuwam ból w kręgosłupie. Stąd też w 27 dniu cyklu zrobilam kolejny test ktory tez wykazal wynik negatywny jednak nie byl on z porannego moczu ;/ i tu juz moje ostatnie pytanie 5. czy takie "objawy" mogą byc skutkiem nadchodzącego okresu czy mogę to wiązać ze skutkiem odstawienia tabletek i burzy hormonalnej ?