Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek-pl

mam problem z nadmiernym poceniem sie

Polecane posty

Gość gosiaczek-pl

strasznie się poce pod pachami i juz sama nie wiem jak mam sobie z tym problemem poradzić. stosowałam juz różnych antyperspirantów nivea itp. ale nic na mnie nie działa ostatnio w aptece kupiłam sobie jakiś specjalny rool on APERS pani w aptece powiedziała ze powinien pomóc , co o tym sądzicie dziewczyny? stosował ktoś ?pomaga?

Gość kooora1
Czesc, ja tez kupowiałam w aptece i pomaga ale musisz stosowac systematycznie

Gość h6u6zs
etiaxil

Gość gosiaczek-pl
dzięki za odp. zaczęłam stosowac wczoraj,trzeba to używać przez 3 dni wieczorem a potem juz 2-3 razy w tygodniu

Gość ania19830
idz do lekarza, teraz zadziała a pozniej przestanie i bedziesz wydawac pieniadze na nastepne i tak w kolko. lepiej sprawdz hormony itd

Gość uuupppppppppppppppp

Gość Sylw84
moj lekarz powiedzial ze to u mnie fizjologiczne i sie tego nie pozbede. Wlasnie zaczelam stosowac Perspirex, to jest to samo, co etiaxil, tyle, ze kupione za granica. Kosztowalo 11 euro i jest 2 razy wieksze opakowanie niz etiaxil. balam sie podraznien, bo na kafe czytalam, ze skora robi sie po tym nieciekawa i swedzi i piecze, ale u mnie absolutnie normalka, nic nie czuje. dzis stosuje trzeci raz. skutecznosc porazajaca (na plus).