Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellize

Depilacja rąk

Polecane posty

Gość ellize

Depilujecie ręce tylko od łokcia w dół, czy cale? I tylko te najwieksze włoski, czy wszystkie?

Gość odpicowana lala
ja depiluję całe i wszystkie włosy, nie ma to jak owłosione ręki u odpicowanych lal :O

Gość tofik1979
owlosione rece sa oblesne szczegolnie u brunetek :(

Gość kociakowa
dzięki tofik1979 :classic_cool: ja kiedyś goliłam całe ale mój facet powiedział żebym przestała bo mu to wcale nie przeszkadza, noi jest spoko:)

Gość ciasteczko20
Faktycznie. U brunetek to kepsko wygląda. Dlatego gole ręce.

Gość terri
depilować ręce??!! jak dobrze, że mnie natura obdarzyła takimi prawie nie widocznymi mimo że jestem brunetką, uff :) A zapytam z ciekawości, wy je tak golicie normalną golarka?

Gość zdrowitka
tak

Ja depiluję choć odpicowaną lalą nie jestem.Mało tego,jestem blondynką a wszędzie(nogi,ręce,pachy,okolice intymne)mam ciemne włosy:| a do tego mam nawet meszek na pupie-masakra

Gość terri
no a jak je golicie to nie odrastaja one wam twardsze i grubsze?

Gość ciasteczko20
ja tam uważam że powinno się golić bo aż mis ię coś robi jak widę że ktoś ma nie ogolone. Ble............ Tak jakby nie ogolić nóg. Fuj.

Gość ja z natury jestem
szatynką i włosy na rękach miałam jasne od około roku depiluje je woskiem na ciepło...oczywiscie nie zawsze mam czas ale ta depilacja woskiem sprawiła ze te i tak jasne włosy stały sie jeszcze jasniejsze i znacznie słabsze a czesc nawet nie odrasta...w zyciu nigdy bym sobie rąk zadną maszynką nie ogoliła(depilatora tez bym nie uzyla-mam kolezanka ktora tylko i wylacznie trece depilatorem traktuje i powiem wam ze to jakas masakra wiecznie jej te włosy odrostają i ma taką szczote bleeee)...dodam jeszcze ze włosy na rękach depiluje mniej wiecej raz na 2 miesiace bo po samej depilacji mam 4 tygodnie gładkie ręce a kolejne 4 odrastają tak by nadawały sie do ponownego usuniecia a jako ze sa duzo słabsze i jasniejsze to,ze sa nie przeszkadza mi zupełnie. Depiluje tylko przedramiona(od łokcia w dół) bo ramion owłosionych nie mam-ale za to mam taki delikatny meszek jak kazda kobieta ma na twarzy dekolcie czy w innych miejscach na ciele.

Gość ciasteczko20
Dobra myśl z tym woskiem.

Gość ja z natury jestem
najlepsza...wosk jest najlepsza metodą pozbywania sie neichcianych włosow....jeszcze mozna pastą cukrową tez jest rownie skuteczna...

Gość ciasteczko20
Byc moze zadam głupie pytanie. Co to jest ta pasta??

Gość assca
co Wy mówicie? wlosy na rekach? Nie mam takich

Gość gieowefa
a ja mam wllosy wszedzie i to dlugie, na tylu tez mam juz centtymetrowe na brzuchu tak samo i co mam sie powiesic z tego powodu?? golic nie mam zamiaru bo obrosne doipiero twardymi wlochami.A wy pojebane panny ktore uwazacie ze owlosione rece sa neismaczne jestescie w bledzie.

Gość smells like 90 *
jeszcze sobie język wydepilujcie- na bank coś tam wam rośnie.

Gość Aaabecanka
Depiluję ręce od zawsze. Pomimo, że jestem szatynką i metody depilacji (maszynka) włosy na rękach mam jasne i cienkie, właściwie mogłabym sobie darować golenie ale jak one mają już więcej niż 0,5 cm to zaczyna mi się nie podobać...

Gość klisze
Moja siostra raz ogoliła sobie maszynką i ja uczę się na jej błędach, Odrosły mocniejsze i ciemniejsze. Wolę depilację woskową. Ostatnio też coraz częściej się słyszy o depilacji laserowej. Czy któraś z Was miała? Jak to wygląda?

Gość demen
Wiesz co ja nie miałam, chociaż ostatnio dość często o tym myślę, bo włosy na rękach są dla mnie dość sporym problemem. Moja koleżanka była swego czasu w studio laser w Warszawie i generalnie było ok- przede wszystkim nie musi się martwić odrastającymi włosami . To jest jakiś sposób

Gość RISANKA
Ta depilacja kremem to była jakaś udręka. Koleżanka mi poleciała o wiele bardziej skuteczny laser Vectus, który usunął jej owłosienie z nóg. Ja również się zdecydowałam na taką depilację i mogę szczerzę polecić, efekt jest i to bardzo zadowalający. Więcej tu: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/depilacja-rak/

Gość MiłMoja
Hej Marto, zabieg depilacji jest szybki i bezpieczny tu masz film jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest najważniejsza , polecam dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Nowa 333
Pomocy! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co myślicie?

Gość Pani doktor 29
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Najpierw kupowałam gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 44
Polecam naturalne metody Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Nie mam problemu z podrażnieniami. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Marcix 22
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. po jednym zabiegu było widac efekt. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Pani doktor 29
Znajoma zdecydowała się na depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest bardzo zadowolona. Sama byłam zachwycona efektem. Po pierwszej sesji było widać efekt. To była najlepsza decyzja. Było w sumie bezbolesne. Bardzo dobry efekt. Jeżeli myślicie o depilacji laserowej, to gorąco mówię - tak warto. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość RootGirl 26
Może to was zainteresuje natknęłam się na ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po różnych miast. Nic trudnego. Musicie tylko wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.