Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ellize

Depilacja r膮k

Polecane posty

Go艣膰 ellize

Depilujecie r臋ce tylko od 艂okcia w d贸艂, czy cale? I tylko te najwieksze w艂oski, czy wszystkie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 odpicowana lala
ja depiluj臋 ca艂e i wszystkie w艂osy, nie ma to jak ow艂osione r臋ki u odpicowanych lal :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tofik1979
owlosione rece sa oblesne szczegolnie u brunetek :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociakowa
dzi臋ki tofik1979 :classic_cool: ja kiedy艣 goli艂am ca艂e ale m贸j facet powiedzia艂 偶ebym przesta艂a bo mu to wcale nie przeszkadza, noi jest spoko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciasteczko20
Faktycznie. U brunetek to kepsko wygl膮da. Dlatego gole r臋ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terri
depilowa膰 r臋ce??!! jak dobrze, 偶e mnie natura obdarzy艂a takimi prawie nie widocznymi mimo 偶e jestem brunetk膮, uff :) A zapytam z ciekawo艣ci, wy je tak golicie normaln膮 golarka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdrowitka
tak

Udost臋pnij ten post

Ja depiluj臋 cho膰 odpicowan膮 lal膮 nie jestem.Ma艂o tego,jestem blondynk膮 a wsz臋dzie(nogi,r臋ce,pachy,okolice intymne)mam ciemne w艂osy:| a do tego mam nawet meszek na pupie-masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terri
no a jak je golicie to nie odrastaja one wam twardsze i grubsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciasteczko20
ja tam uwa偶am 偶e powinno si臋 goli膰 bo a偶 mis i臋 co艣 robi jak wid臋 偶e kto艣 ma nie ogolone. Ble............ Tak jakby nie ogoli膰 n贸g. Fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z natury jestem
szatynk膮 i w艂osy na r臋kach mia艂am jasne od oko艂o roku depiluje je woskiem na ciep艂o...oczywiscie nie zawsze mam czas ale ta depilacja woskiem sprawi艂a ze te i tak jasne w艂osy sta艂y sie jeszcze jasniejsze i znacznie s艂absze a czesc nawet nie odrasta...w zyciu nigdy bym sobie r膮k zadn膮 maszynk膮 nie ogoli艂a(depilatora tez bym nie uzyla-mam kolezanka ktora tylko i wylacznie trece depilatorem traktuje i powiem wam ze to jakas masakra wiecznie jej te w艂osy odrostaj膮 i ma tak膮 szczote bleeee)...dodam jeszcze ze w艂osy na r臋kach depiluje mniej wiecej raz na 2 miesiace bo po samej depilacji mam 4 tygodnie g艂adkie r臋ce a kolejne 4 odrastaj膮 tak by nadawa艂y sie do ponownego usuniecia a jako ze sa duzo s艂absze i jasniejsze to,ze sa nie przeszkadza mi zupe艂nie. Depiluje tylko przedramiona(od 艂okcia w d贸艂) bo ramion ow艂osionych nie mam-ale za to mam taki delikatny meszek jak kazda kobieta ma na twarzy dekolcie czy w innych miejscach na ciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciasteczko20
Dobra my艣l z tym woskiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z natury jestem
najlepsza...wosk jest najlepsza metod膮 pozbywania sie neichcianych w艂osow....jeszcze mozna past膮 cukrow膮 tez jest rownie skuteczna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciasteczko20
Byc moze zadam g艂upie pytanie. Co to jest ta pasta??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assca
co Wy m贸wicie? wlosy na rekach? Nie mam takich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gieowefa
a ja mam wllosy wszedzie i to dlugie, na tylu tez mam juz centtymetrowe na brzuchu tak samo i co mam sie powiesic z tego powodu?? golic nie mam zamiaru bo obrosne doipiero twardymi wlochami.A wy pojebane panny ktore uwazacie ze owlosione rece sa neismaczne jestescie w bledzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smells like 90 *
jeszcze sobie j臋zyk wydepilujcie- na bank co艣 tam wam ro艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aaabecanka
Depiluj臋 r臋ce od zawsze. Pomimo, 偶e jestem szatynk膮 i metody depilacji (maszynka) w艂osy na r臋kach mam jasne i cienkie, w艂a艣ciwie mog艂abym sobie darowa膰 golenie ale jak one maj膮 ju偶 wi臋cej ni偶 0,5 cm to zaczyna mi si臋 nie podoba膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klisze
Moja siostra raz ogoli艂a sobie maszynk膮 i ja ucz臋 si臋 na jej b艂臋dach, Odros艂y mocniejsze i ciemniejsze. Wol臋 depilacj臋 woskow膮. Ostatnio te偶 coraz cz臋艣ciej si臋 s艂yszy o depilacji laserowej. Czy kt贸ra艣 z Was mia艂a? Jak to wygl膮da?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demen
Wiesz co ja nie mia艂am, chocia偶 ostatnio do艣膰 cz臋sto o tym my艣l臋, bo w艂osy na r臋kach s膮 dla mnie do艣膰 sporym problemem. Moja kole偶anka by艂a swego czasu w studio laser w Warszawie i generalnie by艂o ok- przede wszystkim nie musi si臋 martwi膰 odrastaj膮cymi w艂osami . To jest jaki艣 spos贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RISANKA
Ta depilacja kremem to by艂a jaka艣 udr臋ka. Kole偶anka mi polecia艂a o wiele bardziej skuteczny laser Vectus, kt贸ry usun膮艂 jej ow艂osienie z n贸g. Ja r贸wnie偶 si臋 zdecydowa艂am na tak膮 depilacj臋 i mog臋 szczerz臋 poleci膰, efekt jest i to bardzo zadowalaj膮cy. Wi臋cej tu: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/depilacja-rak/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂Moja
Hej Marto, zabieg depilacji jest szybki i bezpieczny tu masz film jak to wygl膮da https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pami臋taj us艂ugi nie jest najwa偶niejsza , polecam dowiedzie膰 si臋 troch臋 o r贸偶nicy mi臋dzy laserami Lightshher i Vectus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa 333
Pomocy! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zacz臋艂am zastanawia膰 si臋 nad depilacja laserow膮, w necie znalaz艂am informacje, 偶e jest kilka laser贸w do depilacji. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, troch臋 o nim poczyta艂am http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani doktor 29
Najlepsze s膮 naturalne metody depilacji Od wielu lat stosuj臋 depilacj臋 cukrow膮. Do tej pory widz臋 same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze w艂oski. Najpierw kupowa艂am gotow膮 past臋, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz troch臋 informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RootGirl 44
Polecam naturalne metody Od ponad dw贸ch lat stawiam na past臋 cukrow膮. Nie mam problemu z podra偶nieniami. Z samego pocz膮tku chodzi艂am do sklepu gotow膮 past臋, od roku sama ja robi臋, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz troch臋 informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcix 22
Moja kole偶anka zdecydowa艂a si臋 na depilacj臋 laserem, jak dobrze pami臋tam, to by艂 to w艂a艣nie Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. po jednym zabiegu by艂o widac efekt. By艂o w sumie bezbolesne. To jest najnowocze艣niejszy laser. Laser ma czytnik, kt贸ry dostosowuje moc do typu sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani doktor 29
Znajoma zdecydowa艂a si臋 na depilacj臋 laserow膮, jak dobrze zapami臋ta艂am, to szuka艂a lasera Palomar Vectus . Jest bardzo zadowolona. Sama by艂am zachwycona efektem. Po pierwszej sesji by艂o wida膰 efekt. To by艂a najlepsza decyzja. By艂o w sumie bezbolesne. Bardzo dobry efekt. Je偶eli my艣licie o depilacji laserowej, to gor膮co m贸wi臋 - tak warto. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RootGirl 26
Mo偶e to was zainteresuje natkn臋艂am si臋 na ciekaw膮 wyszukiwark臋 gabinet贸w z depilacj膮 laserow膮. Jest mo偶liwo艣膰 wyszukiwania po r贸偶nych miast. Nic trudnego. Musicie tylko wpisa膰 wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzi臋ki temu znale藕膰 gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Udost臋pnij ten post