Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarekkbb

nie wierzę że kobieta może mnie kochac

Polecane posty

Gość jarekkbb

jestem człowiekiem godnym pogardy mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny nie mam zadnych przyjaciół wolny czas spędzam na czytaniu ksiązek lub nauce języków obcych :(

Gość ekda
facet ktory czyta ksiazki :o nie dziwne, ze jestes prawiczkiem :o zmien sie bo czeka sie zabawa z ręką do konca zycia :)

Gość jarekkbb
na przykład ostatnio 2 miesiące uczyłem się języka słoni afrykańskich. Kocham słonie afrykańskie, fascynuję się ich trąbą.

Wiara czyni ponoć cuda ;p ps Jasne... lepszy facet, który potrafi tylko przeczytać ptogram tv ;p

Gość jarekkbb
mam rozległe zainteresowania ale tym napewno nie przyciagnę niczyjej uwagi. najbardziej mnie boli że jestem zupełnie sam na świecie że nie mam nikogo bliskiego że jeśli jutro zginę to nikt nawet tego nie zauwazy.

Czemu tacy ludzie sie użalają, zamiast coś ze sobą zrobić? Nie rozumiem tego. Zamiast wyjść gdzieś, zająć się czymś, to siedzą i ględzą... Więcej życia w życiu!

Na pewno nie zmieniaj swoich zainteresowań, rob dalej to co lubisz. Wszędzie możesz kogoś poznać kto też sie interesuje tym co ty. Szczególnie przez internet na forach o tematach ktore cie interesują. I wyjdź do ludzi.

Gość mówię poważnie
Juz mi się podobasz :D

Gość
książki są cool, nie łam się!

Gość jarekkbb
nie mam problemów z komunikacją ja jestem brzydkim facetem dlatego myslę o samobójstwie i zaczałem go planować drozbiazgowo

Gość jarekkbb
nie wiem o kim mówisz i nie znoszę słów jesteś fajnym kolegą alel....:O

Po 1. kierunek psychiatra. Po 2. są gusta i guściki, to co wg Ciebie jest brzydkie, wg innych może być ciekawe, fajne, sympatyczne. Po 3. o wiele lepszymi sa ludzie, którzy czytają ksiązki, niz siedzą zapatrzeni w lusterko... Po 4. samobójstwo to nie jest dobre wyjście. Z żadnej sytuacji. Jesteś młody, i wierz mi albo i nie, że masz całe życie przed sobą. Mówi osoba, która czyta ksiązki, nie jest lażącą miss polonia i wie, że uroda tak czy siak minie. To co w głowie zostanie. I naprawdę proszę, żebyś coś zrobił dla siebie. Zaczynając od rozmoy ze specjalistą.

To ze nie masz dziwczyny to żadna tragedia , część ludzi tak ma że zostają kawalerami przez całe życie. Nikt z nich nie mysli o samobujstwie, realizują sie w innych dziedzinach życia.

Gość a co lubisz czytac
?

Gość jarekkbb
historia,zwłasscza II światowa medycyna astronomia,ogólnie nauka

Gość
zakładając nawet, że faktycznie nie znajdziesz sobie kobiety... czy tylko na tym życie polega wg Ciebie? ludzie, którzy nie akceptują odmienności (czy to brzydoty, czy kalectwa) powinni chociaż jeden dzień przeżyć w skórze osoby, którą wyśmiewają bądź ignorują - może to otworzyłoby im oczy

Gość jarekkbb
neurosa to jest jeden z powodów drugi to że mało zarabiam,nie stać mnie na wynajęcie mieszkania mam problemy ze zdrowiem neurosa wiem że życie w związkach to niekoniecznie sielanka ale powrót z pracy gdy nikt nie Ciebie nie czeka to nic miłego nie mam z kim wyjść do parku na imprezę.

To starj sie zarobić więcej , bierz dodatkowe zajecie , godziny nadliczbowe itp. Raz że zajmą ci czas, drugie bedziesz miał wiecej kasy to poczujesz sie pewniej.

Gość jarekkbb
ja już chyba znalazłem rozwiązanie zsatrzelic się

Gość a co lubisz czytac
no ja tez lubie historie ,fajnie że sie rozwijasz nie mysl o samobojstwie nie wiesz co jest za zakretem a mowie ci to jako najwiekszy pesymista na ziemi:) z doswiadczenia zyciowego:)

Gość
a powrót do domu, w którym czeka na Ciebie sterta prania, prasowania... też nie sielanka :)

Gość jarekkbb
interesuje się miltariami z II wojny najbardziej interesował mnie front wschodni ostatnio też czytałem o akcji pod arsenałem w 1943 w warszawie

Gość a co lubisz czytac
ja mam manie obozów koncentracyjnych ,2 ws to tak ogólnie

Gość jarekkbb
w ogóle jakoś nie potrafię się odnaleźć w życiu i myslę że dobrze byłoby dla wszystkich gdybym umrał

Gość
coś Ty, wiesz ile jeszcze ciekawych wydarzeń z frontu wschodniego do obczajenia? :classic_cool:

Gość a co lubisz czytac
noe ma chooja masz zakaz smierci i myslenia o śmierci

Gość jarekkbb
moje istnienie na swiecie nie ma żadnego znaczenia taka jest prawda

Gość jarekkbb
i ciekawe jaka dziewczyna by mnie chciala jak nawet niemoglbym jej dogodzic :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(