Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraaaaaaaaa

jak odp na takie pytania na rozmowie kwalifikacyjnej?

Polecane posty

Gość siostraaaaaaaaa

1. jak widzi pani siebie za 5 lat 2. najw sukces/porazka 3 cechy dobrego szefa 4. czy moglaby pani pracowac po godzinach 5. co pani wniesie do naszej firmy

Gość takamalamigdalowa
1. jak widzi pani siebie za 5 lat - tak jak teraz, tylko z nieco obwisłymi cycami i plamami starczymi 2. najw sukces/porazka - sukces: wygrałam bieg na 100m w podstawówce - porażka: biegłam do kibla z obsraną psitą 3 cechy dobrego szefa - żebym widziała go w lustrze 4. czy moglaby pani pracowac po godzinach - tak, po 8 rano, góra do 16tej 5. co pani wniesie do naszej firmy - torebkę i kurtkę, ale jak można to i wózek z dzieckiem

Gość weteranka szukania pracy
porażką dla mnie jest odpowiadanie na tego typu pytania i traktowanie ich powaznie, bo kazdy pracodawca dazy tylko do maksymalizacji zysku i tak naprawde nie obchodzi go, co mysli pracownik o ile dzialanie pracownika nie jest skierowane na wygryzienie pytajacego.

tylko nie pisz ze za 5 lat chcesz byc na stanowisku pytajacego :-P bo juz przegralas zycie :-P napisz ze chcesz byc specjalista w dziedzinie, prowadzic szkolenia, zostac liderem grupy (o ile lider grupy nie prowadzi rozmowy)

Gość siostraaaaaaaaa
na 4 nie wiem jak powiem ze tak to pomysla ze mogamnie wykorzystywac i ze sie podlizuje , jak powiem nie to ze jestem leniwa itd stanowisko to pracownik biurowy

Gość weteranka szukania pracy
jak bym odpowiedziala na te pytania to by byla porazka, a jakby dali mi mozliwosc pracy mimo tego, ze na nie nie odpowiedzialam to by był najwiekszy sukces. Znaczyloby to, ze w koncu mam przynajmniej tyle szczescia co te malolaty co ze mna konkuruja w zyciu zawodowym🖐️