Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygtrewqa

ładne są?

Polecane posty

to zależy jaką masz figurę :) nie kazdemu takie spodnie pasują

Gość ygtrewqa
a ja myslicie,czy do wysokiej bardzo szczupłej dziewczyny beda pasowac? bo mi sie wydaje,zeo ne są takie skejtowe ii moze to dziwnie wygladac jak np. bede chciala do nich jakies kremowe lub brązowe balerinki ubrac..mam 173

Gość ygtrewqa
no pomózcie bo kompletnie nie mam wyczucia stylu ..

Gość ygtrewqa
;/;/;/;/;/;/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zima dobra rada
jak dla mnie to one nie są 'skejtowe' ale raczje pumpiaste:P klasyczne baleriny mogą być, ewentualnie z lekko migdałowym noskiem, ale byle nie był mocniej wydłużony. ja te spodnie nawet widze z koszulą z jakimś lekkim żabotem, takie troche pomieszanie:P

Zależy dla kogo.Jak masz długie nogi i jesteś szczupła to będa spoko.

Gość zima dobra rada
z czego sa w ogole te spodnie? z denimu? dzinsu?

Gość ygtrewqa
oo bo ja mam długie nogi i jestem szczupła tylko własnie balam sie ,ze podkresla to ,ze mma te 173cm..;/ a tego bym nie chcial... ;) hmm bardzo dziekuje za opinie;) a co to sa w ogole teżaboty?;P lafiryndo - czemu uwazasz ,ze są obrzydliwe? własnie kolezanka mi to samo powiedziala i nie wiem czemu;(

Gość ygtrewqa
wydaje mi sie,ze to jest zwykły material cos jak ortalion tak mi sie kojarzy..ale tego na 100% pewna nie jestem

Gość ygtrewqa
oo kurcze; D koszmarne... teraz to sie poważnie zastanawiam nad ich zakupem sama nie mam wyczucia stylu,wiec sie pytam

Gość zima dobra rada
żabot? np. taka: http://galeriamoda.pl/files/koszule/k006/niebieski_m.jpg ortalion? to brzmi źle:o czy obrzydliwe? na pewno na razie w pl nieoklepane, to też dla wielu obrzydliwe bo inne, dziwne. jeśli naprawe nie masz wyczucia stylu, to moze nie kombinuje za wiele, bo przemienisz sie w klowna:D

Gość zima dobra rada
ale jeśli to ortalion, to nie widze tego z taką koszulą

Wiesz, mnie się ogólnie nie podobają spodnie zwężane do dołu, a w ten sposób to już w ogóle... Ale to Tobie mają się podobać, bo Ty w nich będziesz chodzic, a nie ja :D

Gość zima dobra rada
no dziewczyno... jeśli dla Cienie wyznacznikiem są anonimowe głosy bez uzasadnienie, to rzeczywiście ciężki przypadek:P

Gość ygtrewqa
oo kurcze fajnieby z tą żabotą one wyglądały :D a z tym ortalionem to przegielam to jest taki zwykly material jak czasami mężczyzni noszą sportowe szorty.. ej,ale ta żabota do tego to bardzo elegancko by to wyglądało podoba mi sie :D

Gość zima dobra rada
no wlasnie teraz sporo rakich spodni wchodzi, nawet diznsow w takim kroju, ciekawe kied ulica sie rzuci:D ale moze jeszcze nie ten sezon :P

Gość zima dobra rada
nie ta żabota, tylko TEN ŻABOT :D :classic_cool:

Gość ygtrewqa
bo ja jestem ciężkim przypadkiem ;D i niestety,ale w kwesti ubioru nie mam zdania..najchętniej nosilabym zwykla koszulke ,dzinsy i balerinki,ale wtedy jest mi tylko wygodnie i wcale nie czuje sie atrakcyjnie.. a co do tych spodni zwęzanych na dole przyznam,ze tez w życiu nie pomyslabym,ze moga mi sie one spdoobac,ale wyobrazam sobie je tak,ze ściągacz jest zakryty tym pomarszczonym materialem bo ja te spodnie bardziej w dół spuszcze,zeby one aż sie troszeczke tarzały po ziemi ;D cos w tym stylu ...

Gość ygtrewqa
przepraszam żabot :D pierwszy raz słysze ta nazwę dla mnie to bluzka z falbanami :D

Gość ciasteczko20
Te spodnie są trgiczne. Okropne i obleśne.

Gość zima dobra rada
hahah chyba bardzo młoda jesteś:P idź do sklepu z przyjaciółką, przymierz, poradż się. najwyżej wydasz stówkę i nich nigdy nie założysz. zawsze mozesz upchnąc na allegro:D

Gość zima dobra rada
powiem Ci, ze jakbym była wysoka i znalazła z denimu spodnie o podbnym kroju, kupiłabym na przekór, bo widze ze kafeteriuszki mówią, ze są obrzydliwe:D tym lepiej dla mnie :classic_cool: no ale ja raczej do wysokich nie należę

Gość ygtrewqa
noo mam 17lat :D a kolezanki mowia,ze są fajne,ale one sa takie luźne,a ja bardziej mam styl elegancki i klasyczny czyli jeansy,koszulka,a do tego żakiet,albo jakis sweterek wiązany przy talii itp. takze boje sie ,ze faktycznie wydam ta stówke,a na allgero nie bede sprzedawac bo tam sie czeka latami :D te spodnie są juz wszedzie dostępne.. najwyzej schowam na dno szafy tak jak robie z 3/4 swoich rzeczy ;p

Gość ygtrewqa
no własnie z tym problem,ze jestem wysoka,czy one mnie nie wydłuża? słyszalam,ze jak sie nisko nosi spodnie to one optycznie skrajacą nogi to prawda? bo mam straszny kompleks na tym punkcie.. i tu nie chodzi o chłopakow bo akurat koledzy maja od 175 w góre tylko bardziej o kolezanki majace od 150 -170 i nie chce przy nich czuc sie jak żyrafa;p

Gość zima dobra rada
no wlasnie w sklepach sa, ale jeszcze ulica sie nie przekonala. ja bym na Twoim miejscu wlasnie teraz kupiła, bo obawialabym sie, ze w przyszlym sezonie taki fason zaleje ulice:D powodzenia;)

Gość ygtrewqa
dziekuje;* ;_))