Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdgfhgjhghkj

w jaki sposob inteligentnie dogryzc nowego chlopakowi mojej bylej ?

Polecane posty

Gość sdfdgfhgjhghkj

spotkam ich na imprezie...

Gość nawias
inteligentnie strzel mu w ryj

Jeśli jesteś taki nieinteligentny, że nie potrafisz sam wymyślic odpowiedzi, to nawet nie próbuj. Chłopak może Ci odpowiedziec, ze pójdzie Ci w pięty:p

Gość o LOL co za odpowiedz
10/10 :D

ONa nie ejst Twoją własnościa i nigdy nie byla , nie amsz prawa ingerowac w jej życie osobiste po rozstaniu. Powinniscie oboje życzyc sobie wszsytkeigo najlepszego na dalsze życie i związki .

Gość sdfdgfhgjhghkj
jestem intelignenty, ale brak mi pomyslu zalozmy spoznie sie troche, wejde z moja nowa, a tam zobacze moja byla, ktora mnie zranila, i teraz jest z jakims kolesiem ktorego nie znam... nie chce urazic jej, ale jakos osmieszyc jego..

Gość przestań jesteś tak żałosny
że nikt ci nie pomoże. Się zakochałeś i nie możesz przeżyć, że ma innego. Bywa :)

Gość
ośmieszysz swoją nową :o

persymona ma racje, facet coś ci odpowie na to, a ty \'poczekaj chwilę, założę tylko wątek na kafe\' :D

Poza tym twojej nowej dziewczynie będzie co najmniej głupio i przykro, że jeszcze sobie poprzedniej z głowy nie wybiłeś i ci na niej widocznie zależy (na co wskazują głupie zaczepki do jej nowego faceta).

Gość Gimnazjalista
Trudno się dziwić, że chciałbyś w jakiś sposób odreagować doświadczony zawód z drugiej strony, wydaje mi się, że postępowanie takie nie ma żadnego sensu, bo ani nie odzyskasz dziewczyny, ani nie podniesiesz swojej atrakcyjności wśród innych, więc proponuję, byś nic nie mówił... najlepiej zrobisz, pokazując swój brak zainteresowania (wiem, że może to być trudne, ale postaraj się) powodzenia!