Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na pomysły

jak zrobic by chłopak z tobą zerwał?

Polecane posty

Gość czekam na pomysły

jak zrobic by chłopak z tobą zerwał, zakochany, wierny. ja nie potrafie. moje uczucie wygasło ale nie moge mu tego zrobic skrzywdzic go. raz z nim zerwalam ale pozniej wrocilam na jego prosby. a nie jestem pewna czy tego napewno chce.jestesmy juz dlugo ze sobą i nie wiem co robic. wiec gdyby to wyszlo zjego strony nie mialabym wyrzutów sumienia. wiem ze to głupie ale prawdziwe. wydaje mi sie ze go kocham ale na drugie mysle ze to tylko przyzwyczjenie i bardziej mi pasowałby na kumpla. gdybym go kochala to pewnie takie głupoty nie przychodziły by mi do głowy. uwielbiam go ale nie jestem pewna czy to ten jedyny.

Gość bazyl...
zdradzić.

Gość czekam na pomysły
zdradzajac go zrobilabym mu krzywde. wiec odpada.chyba z tej sytuacji nie mam wyjscia bede dalej czekac na rozwój zdarzen. mam nadzieje ze pozna kogosi mnie rzuci. najlepiej jeszcze w te wakacje.i ze zostaniemy przyjaciółmi bo tego bym nie chciala stracic. ale moge sobie tylko tak gdybac co bedzie... a moze małżeństwo z rozsądku? puki co to do slubu daleko bo zareczyn jeszcze nawet nie było. bo nigdy nam sie z tym nie spieszyło no i dobrze bo jak bysmy byli po slubie to jeszcze gorzej a tak moze on jednak kogos pozna... mam nadzieje... szczescia mu zycze.a ja tak całkowicie nie moge mu dac bo miłosc jest najwazniejsza.

nie mozesz z nim być z litości . Dawaj mu pomału do zrozumienia , że już Cie nie kręci, że to już nie to samo , a potem porozmawiaj , może o przerwie . Jesli uważasz , ze Cie kocha , to nie licz na to , że kogoś pozna i Cie zostawi.

Gość grochówka na boczku
przestań się myc:classic_cool: