Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjy

jak tańczycie z facetem

Polecane posty

Gość fghjy

w klubie albo na dyskotece? bo jakos ja nie umiem pozwolic jakiemus obcemu facetowi sie jakos obmacywac ze tak powiem i jeszcze wkladac noge miedzy moje nogi:O

Gość
jk.ewbgfjklubjklrsangjkledfngmlremg

Gość fghjy
tak robia tylko latwe dziewczynki no wlasnie ide na impreze to 95 % dziewczyn tak tanczy:O

Gość stolarzkuchnie
podaj adres dyskoteki :D

Gość fghjy
heh wydaje mi sieze to nie jest konieczne:P bo gdziekolwiek pojde to tak jest..a moze to ja przesadzam?

Gość fghjy
kto ci powiedzial ze mam swojego niemam:O gdybym go miala to nie mialabym ze tak powiem takich "problemów"

Oj, przecież nie musisz ocierać zadnych disko-ruchaczów, którzy na to tylko czekają:O Ja sama bardziej ordynarnie tańczę tylko ze znajomymi, a do obcych zachowuje dystans...

A na imprezach nie możesz sobie potańczyć sama czy tam ze znajomymi? Ja sie najlepiej bawię tańcząc solo, bo...mało kto na normalnych dyskotekach mi w tańcu dorównuje:D:classic_cool:

Gość fghjy
no ja tez najbardziej lubie sama tanczyc :) ale jak sie jakis doczepi to ciężko go spławić

Gość terri
jednak nie ma to jak solo, a na około wianuszek facetów :P ale z obcymi nie tańcze tak ostro, no chyba, że naprawdę bardzo mi wpadnie w oko. Ale tom stare czasy, bo wlasnie na taki taniec wyrwałam obecnego narzeczonego i teraz tańcze tylko z nim w taki sposób :)