Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 1, 2009 POZA SEKSEM moje: - obsesyjne mierzenie butów bez konieczności ich nabycia - przestawianie mebli połączone z dokładnymi porządkami - malowanie paznokci słuchając rytmicznej muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vcvcx Napisano Maj 1, 2009 lód z połykiem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 1, 2009 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vcvcx Napisano Maj 1, 2009 lód z połykiem głębokie gardło z połykiem walenie konia z połykiem są 3 !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 1, 2009 bo białym jest odlot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halinka.niekiepska Napisano Maj 1, 2009 masturbacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vcvcx Napisano Maj 1, 2009 dodam jeszcze zimne piwko przyniesione i lód pod stołem oczywiscie z polykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beze czelna marysia Napisano Maj 1, 2009 slowny wpierdol na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pchełka Funia 0 Napisano Maj 1, 2009 rzucanie czym sie da w co sie da :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to trzy Napisano Maj 1, 2009 -szybka jazda samochodem -skok ze spadochronem -trzeciej nie zdradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaki1 0 Napisano Maj 1, 2009 masz wszystko i wszystkich w dupie i się niczym nie przejmuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Maj 1, 2009 1. Powiedzenie czegoś niecenzuralnego. 2. Powiedzenie czegoś anty politycznego. 3. Zjedzenie całej czekolady natychmiast. ... Lusia, co się stało? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 1, 2009 kurde Perełko :O moja przyjaciółka dziś poroniła :( tak się cieszyła... i te moje mięśniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Maj 1, 2009 Chciałabym móc napisać: będzie dobrze.:( Lusia;) a może będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 1, 2009 może będzie... optymizm mnie nie opuszcza jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość defragmentys Napisano Maj 1, 2009 - telefon do największego wroga :p - zakupy w Biedronce - wizyta u teściowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oponenttt Napisano Maj 1, 2009 1. rzucenie kapciem w psa 2. rzucenie kapciem w chomika 3. rzucenie kapciem, który odrzucił chomik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Maj 1, 2009 dla mnie najlepsze jest przejechanie ruskim rowerem Ukraina do takiej jednej wioski, cały czas pod górę, a z powrotem cieszę się, że jadę z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Maj 1, 2009 mam :) -ciezka muza -strzyzenie trawnika w ogrodzie... -jesli trawa za krotka, podlewam by szybcie rosla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 1, 2009 heheeh koorwa to życie :D :D kocham Lily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eleonora_kowalijskie 0 Napisano Maj 1, 2009 1. papierosy , papierosy ... i to wszystko na ten temat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystyna z gazowniiii Napisano Maj 1, 2009 1 wino 2 kobiety 3. śpiew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
812 0 Napisano Maj 1, 2009 *fotografowanie - taka moja pasja *słuchanie rapu:D *uśmiechnięty pysiek mojego siostrzeńca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfddsf Napisano Maj 1, 2009 1.zalanie się w trupa 2.papierosy 3.impreza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V. B. 0 Napisano Maj 1, 2009 Luśka, jak było na demonstracji w Łazienkach? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wituś-sprytuś Napisano Maj 1, 2009 - zwalenie - zwalenie - zwalenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V. B. 0 Napisano Maj 1, 2009 Moje 3 sposoby: 1. Wkurzanie pasztetów i wieśniar na Kafeteri, 2. Wkurzanie stulejarzy prawiczków lub ciot na Kafeterii, 3. Wkurzanie idiotek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja z natury jestem Napisano Maj 1, 2009 porywcza wiec w sumie wszystko mnie wyprowadza z rownowagi a jak rozładowuje stres i negatywne emocje? - właczam głosno szybką muzyke i skacze po domu(podłoga, schody, łóżka, fotele, krzesła i wszystko co sie da) jak małpa do czasu az sie zmecze i padne - ide na rower i jezdze szybko i tak długo az nie mam siły wracac do domu i wracam czołgając sie po ziemi z rowerem na plecach - jak jestem mocno wkur. to ide na boks jak sobie powale w worek na którym przperowadzam wizualizacje osoby która mnie wkur to tak jakoś mi lżej... - wychodze na dwór z dala od ludzi i wrzeszcze a z wrzaskiem uwalniam negatywne emocje - wychodze z psami na spacer czekam az sie oddalą a potem tak zeby nie widzialy chowam im sie za drzewem i obserwuje.,....tak fajnie biegają zestresowane tym ze mnie nigdzie nie ma...a co jak sie stresować to w kupie razniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach