Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość All Kocholick

To tak łatwo powiedzieć ...

Polecane posty

Gość All Kocholick

Co mogę powiedzieć ... Jestem po przejściach ... nie wierzę w miłość, nie wierzę, że jeszcze się kiedyś zakocham Ale ostatnio w moim życiu zaszły pewne zmiany ... pierwszy raz od 2 lat zacząłem znowu spotykać się z kobietami, zacząłem znowu chcieć żyć ... Spotykam się już nawet z taką jedną ... I moje pytanie jest następujące: Co zrobić gdy/jeżeli usłyszę od niej "Kocham Cię"? Czy mam skłamać by nie zepsuć chwili, czy od razu wyłożyć karty na stół? A co wy byście wolały usłyszeć? Prawdę czy słodkie kłamstwo?

Gość dopiero się zacząłeś
spotykać i już się boisz że powie kc? Bez przesady nikt się tak nie wychyla, kobiety na pewno nie wolałabym prawdę

Gość All Kocholick
nie ma w tym żadnej przesady ... po prostu chcę to dobrze przemyśleć wcześniej ...

prawdę (choć to czasem jest jak dostać w pysk, ale spróbuję ustać) a coś Ty taki pewny, że Ona Ci miłość wyzna, chłopie?

Gość All Kocholick
Sęk w tym że niczego nie można być pewnym ... Po porostu mam wolny wieczór ... wychyliłem parę głębszych i zacząłem sobie myśleć ... Idealna okazja żeby dowiedzieć się co o tym sądzą inni ...