Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etaa_pytaaa

ETIAXIL

Polecane posty

Gość etaa_pytaaa

hej dziewczyny. mam pytanie do tych ktore uzywaly uzywaja ETIAXILU -płynu przeciw poceniu sie. czym sie rozni ten do rak od tego do pach? patrzylam na sklad, jest taki sam. a ten do rak jest 2 razy wiekszy a w tej samej cenie. mozna wiec plyn do rąk kupic i używac pod pachy?

Gość oj chyba nie...
myślę,że jednak nie ma co się łaszczyć.Lepiej mieć super efekt i być zadowolonym,a etiaxil to super efekt,ale na początku stosowania szczypie,i spać nie daje.

Gość no to ładnie...
środek drogi,ale skuteczny;)Jednak jest tańszy odpowiednik antidral, wygląda jak zwykła kulka.50 ml kosztuje coś koło 16-17 zł.Do nabycia w aptece, bez recepty. Jest równie skuteczny co etiaxil (wiem, bo moja kuzynka go używa). Jeśli nie masz doświadczenia z tego typu środkami leczniczymi, to podpowiem Ci, że najlepiej stosować go gdy nie musisz się super ubierać, najlepiej przed pójściem spać, bo moja kuzynka aplikowała go rano i większość bluzek musiała wywalić,bo się zniszczyły pod pachami. pozdrawiam, poniżej masz pierwszego lepszego linka do antidralu: http://www.i-apteka.pl/product-pol-2082-ANTIDRAL-plyn-50ml.html

polskim opowiednikiem jest ANTIDRAL ma takie samo działanie a kosztuje tylko 12 zł a nie 50 zł jak Etiaxil. Tez smaruje sie nim raz na tydzien i efekty są nieziemskie. Wiele osób własnie polecało mi ATDIDRAL zamiast Etiaxilu poniewaz jest tanszy a działanie jest takie samo, Nareszcie pozbyłam sie tych jeziorek pod pachami bo wystarczyło ze zrobiłam rundke z domu do sklepu po drugiej stronie ulicy jak było troszke cieplej i juz musiałam sie przebierac a teraz nie mam tego porblemu. W najwieksze słonce jest suchutko i co najwazniejsze nie ma przykrego zapachu potu. Wiadomo w nocy jak zastosujesz troszke swedzi ale to przechodzi. Nie gol sie przynajmniej dwa dni pod pachami zanim go uzyjesz bo bedzie piekło.