Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jawor1990

czy ona nadal mnie kocha??

Polecane posty

Gość jawor1990

witam serdecznie chcial bym sie z wami podzielic moja sytuacja ktora ma teraz miejsce nie paczcie na bledy bo mam oczy pelne lez a oto ona: jestem ze swoja dziewczyna juz prawie dwa lata i (niby)laczy nas bardzo duzo lecz bardzo czesto ona pa jakis pretekst do klutni lecz dzis byl tylko taki ze powiedzialem cos przez glupote to co ona mi powiedziala w tajemnicy lecz gdy zaczelismy sie klucic o tom glupiom zeczy wyszlo kila spraw ktore mialy miejsce w tym tygodni nie wiem co mam robic moja dziewczyna oklamuje mnie dosyc czesto a spraw to ta ze moja dziewczyna spotkala sie ze swoim bylym tuz mo moim wyjsciu od niej i nie wiem co robili bo nie bylo ich badzo dlugo a n a dodateko sporo osub ich widzialo jak szli wtedy razem nie wiem co robili tak samo byl taki przypadek ze pojechala na wakacje na 2 miesiace po przyjedzie bylo ok ale po mniesiacu od przyjazdu dowiaduje sie oid kolezanki ktora byla z nia ze byla tam prawi w dzien w dzien pijana ale gdyby to bylo malo to jeszcze zrobila jakiemus koledze malinke a ja uwarzam ze malinki robi sie tylko przy jednej zeczy (sex) nie wiem czy to tylko tyle ale tylko tyle wiem bo te zeczy wyszly w czasie klutni ludzie co myslicie o tym bo sam juz nie mam sil kocham ja z calego serca i chcial bym sie z nia zareczyc(ale ona jeszcze o tym nie wie wiec doradzcie mi czy ona mnie jeszcze kocha?? prosze pomuzcie

Gość niezła prowokacja D

Gość hmmm19
wiesz co, jakaś nie poważna ta twoja laska jest

Gość niezobowiązująca sugestia
Pytanie powinno brzmieć czy ona mnie kiedykolwiek kochała ? Odpowiedź jak dla mnie brzmi NIE Po co Ci taka kobieta ?

Gość hmmm19
no ja myślę dokładnie to samo, z tą dziewczyną nie ma przyszłości.

Gość joahnaa25
masz 19 lat?

Gość jawor1990
tak dokladnie mam 19 lat

Gość UszatekM
nie kocha baranku bo nigdy nie kochala, to byla tylko przygoda i wsio

Gość jawor1990
dzisiaj porozmawialem z nia spokojnie i wyjasnilismy sobie kilka zeczy i mam nadzieje ze sie dostosuje jesli mnie kocha temat narazie uwarzam za zamkiniety jak sie nie poprawi to przyjde tu po rady bo wkoncu trzeba sobie dawac szanse dziekuje za odpowiedzi

Gość jawor1990
witajcie chce znow poruszyc moj temat poniewarz moja nazeczona znów ciagle mysli o ruznych zeczach na przykal jakies 30 min temu zastanawiala sie czy ona wogule cos do mnie czuje i powiedziala ze ona nie umi ze mnom rozmawiac a na dodatek przestala mi mowic kocham cie i calowac wogule zadnych uczuc tak jak by ja po prostu piorun trzasnol i zapomniala o mnie co mam robic doradzcie mi kocham ja bardzo mocno i nie chce jej stracic

Gość agnes1986
Ech... Według mnie Ty nie potrzebnie tracisz na nią czas ona i tak Cie rzuci, to tylko kwestia czasu. Jakby zależało jej na waszym zwiazku starałaby sie a ja tutaj tych starn nie widze... Na Twoim miejscu rzuciłabym ja zanim ona rzuci Ciebie. A jesli sie myle i ona naprawde Cie kocha jak stanie przed wizja zakonczenia zwiazku napewno zrobi cos zeby cie przy sobie zatrzymac.

Gość jawor1990
mam nadzieje ze tak bedzie :(:(:(

Gość gość
Poznalam chlopaka i bardzo Go kocham ale miedzy nami sie nie uklada...czesto sie klocimy a on zawsze mnie obwinia o wszystko,traktuje jak dziecko, zawsze to ja musze starac sie o rozmowe w nim. Ktoregos dnia nie wytrzymalam wygarnelam mu to wszystko podczas jednej z naszych klotni..postanowilam ze sprawdze czy mnie nadal kocha i czy bedzie zabiegac o mnie ale on nie odzywał sie do mnie przez prawie tydzien...bolało...nie wytrzymałam i zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl Teraz rzeczywiście sam za mną lata jak nakręcony. Znow czuję że zyje.

Gość gość
Jeżeli chcesz uniknąć poważnych kłopotów a jakiś czas, rozstań się z nią i nie będziesz musiał cierpieć tak jak ja. Nie czekaj, bo szkoda czasu.

Gość gość
A która normalna kobieta by szanowała głupka, który pisze rzeczy w stylu "klucic o tom glupiom zeczy" ?!

Gość gość
weź się lepiej za naukę, tumanie

Gość Weronikaa1980
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Magdalena9796
Rytuał taniej i lepiej odprawić samej! Trzeba tylko wiedziec jak, mi pomogła wróżka Sigita z http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ na magii miłosnej zna się jak mało kto.

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl