Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeak

objawy ciazy

Polecane posty

Gość zeak

witam , kilka dni temu uprawialam sex bez zabezpieczenia. Podejrzewam ciaze ale oczywiscie nie jestem pewna. Dzisiaj jest mi niedobrze i boli mnie brzuch. Wczoraj tez mnie bolal przez pol dnia. Czy to moze swiadczyc o ciazy? Czy poprostu sobie wmawiam?

Gość zeak
moze ktos jeszcze sie wypowie?

no juz sie wypowiedzialam:P najlepiej poczytac sobie o dojrzewaniu,antykoncepcji,plodnosci a nie zadawac tak prymitywne pytania:O

Oj przestańcie już wmawiać jej bzdury 😠 A ty powyżej wypieprzaj już z tą grą :P Do autorki: Nakręcasz się. Najlepiej zrób sobie test ciążowy po dniu spodziewanej miesiączki, albo idź do ginekologa na badanie HCG. Ruchy byś czuła dopiero ok. 4go miesiąca ciązy. To co Ci sugeruje Brzydula, to są ruchy robaczkowe jelit i nie mają nic wspólnego z ciążą. Stres ,zatrucie pokarmowe, przeziębienie - wszystko to może dawać takie objawy.

lilitka ja jej nic nie sugeruje:) tylko nie lubie takich pytan:P lilitka milego dnia:)

Dzięki Brzydula, nawzajem :) Mnie też denerwują czasem takie pytania i też czasem piszę coś na odczepnego. Właściwie zazwyczaj wpisuję parę linków ze stronami o antykoncepcji i parę słów o naiwności (i nie tylko) dziewczyn. Dzisiaj mam jednak dobry humor :) Autorko wpisz sobie w google "antykoncepcja" - dobrze radzę ;)

antykoncepcja swoja droga, ale ta dziewczyna nawet nie wie podstawowych wiadomosci z podstawowki, mnie pani na lekcji biologi w 4 klasie uczyła jak dochodzi do zaplodnienia...