Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe ale

puste jajo płodowe

Polecane posty

Gość małe ale

byłam w ciąży ale okazało sie że mam puste jajo płodowe i musiałam iść na zabieg. czy w przyszłości moge miec problemy z zajsciem w ciaze?

Gość mama A z E
Nie. Na pewno urodzisz zdrowe dziecko, nie martw się, czasem się tak zdarza.

Gość saleminka8
co do autorki,mnie również to spotkało puste jajo płodowe oznacza obumarcie płodu w wczesnym etapie jego rozwoju,u mnie w dniu zabiegu wielkosć jaja płodowego wskazywała na 7,4 tyg Zanim dostałam 1 okres po zabiegu znowu zaszłam w ciąże i jestem już w 13 tygodniu i wszystko jest dobrze. U Ciebie dzidzia mogła umrzeć,bo może była za słaba,miała wady ciężkie...:( niestety tak bywa Mi mówiono,że dzidzia mogła umrzeć,bo to 1 ciąża i zarodek mógł mieć wady lub był słaby,a matka nature robi swoje ..:( przykre,ale niestety pełno kobiet to spotkało. Tylko nie czytaj na internecie o innych przypadkach,bo są dziewczyny co kilka razy straciło dziecko,ale to już pojedyńcze przypadki. Masz takie same szanse jak każda inna kobieta ponownie zajść w ciąże i donosić ciąże i urodzić zdrowego malucha :)

Gość saleminka8
nie martw się :)

ja miałam puste jajo płodowe i poroniłam w 8 tygodniu, po 3 cyklach postanowiliśmy znowu zadziałać i udało się zajść od razu w ciążę i teraz jestem w 28 tygodniu i ciąża rozwija się dobrze, także nie martw się bo to się często zdarza ale na ogół z następną ciążą nie ma problemów

Gość małe ale
od zabiegu minęło 4 lata.....nie mamy jeszcze maleństwa.....trochę się boję bo nie wiem czy dzidziuś będzie na 100% zdrowy....:-(