Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdhgjutyutrhfnhjg

Opowiem wam dowcip

Polecane posty

Gość fgdhgjutyutrhfnhjg

Kolega pyta kolegę: - Słuchaj Marek, masz ochotę na trójkącik: ty , twoja żona i ja? - Nie. - Ok . To tylko twoja żona i ja. :)

Gość bez logu
poprosze podwojna whisky z lodem ? bez loda ;)

Gość bez logu
jasiu czemu placzesz pyta pani w przedszkolu bo zosia powiedziala ze jak ktos nie zrobi kupki to nie pojdzie na spacer i co ? nie zrobiles ? ja tak tylko piotrek mi ukradl :classic_cool:

Gość bez logu
prosze o cipke pana corki ;) alez chlopcze ! prosi sie o reke ... rcece mam swoje :classic_cool:

Gość ja wam opowiem
na posterunku policjant do poszkodowanego: -niech pan opowie co panu zrobili -kazali mi obrocic sie tylem i wypiac.. -napastowali pana?! -nie, na sucho pojechali

Gość hahahahaha lol5

facet cały posiniaczony w pracy..koledzy sie pytaja ..kto cie tak urzadził? a żona... a za co? a bo kazalem jej sie schylic po kurczaka...? i za to cie zbiła,,nierozumiem,.,, nie ,tylko jak sie odwróciła to uwydatniła swój piekny tyłeczek,taka miałem chcice jak to zobaczyłem ze ją zerżnąłem w tyłek, e no to super,to powinna ci byc wdzieczna,, tak ale to było w Tesco...

Gość astriiiid
beznadizejny, zerzniety z poprzedniego o tylku jakby wymyslony na poczekaniu;/

Gość astriiiid
tak to prawda ,jestem złosliwa suką:)

Gość właśnie zeszłam z leżaka
mąż z żoną kochają się, i tak 15 min, 30min, w końcu mija godzina dalej nic, oboje spoceni i zmęczeni, żona pyta ukochanego; ,,czy ty też kochanie nie możesz sobie nikogo innego wyobrazić?"

Pozycja na byka :) zaczynasz sex z zona na podlodze, od tylu na pieska. Po chwili kaladziesz sie na niej przylegajac calym cialem i cichutko szepczesz jej do ucha : To ulubiona pozycja mojej sekretarki :)... Potem wystarczy utrzymac sie 8 sekund ;)

Gość kabel chyba zostane twoją
fanką :D

:) 🖐️.... Labolatroium chemiczne blondynka pyta laborantke : co robisz ? Ekstarchuję...odpowiada po chwili blondynka : naprawde ? zrob mi ze dwa...

Rysiek chodz na jakies laski pojdziemy... A ty co, sam nie mozesz ? eee ja taki tam amator No to ok ...znam takie dwie zadzwonie i pojdziemy a ladne ? jedna ladna, a druga .. taka...dla amatora :classic_cool:

dwa koty przemierzaja sahare...ida ida ,az w koncu jeden mowi do drugiego : wiesz co stary ? kuzwa nie ogarniam tej kuwety

Gość biegła mrówka przez las
i jej mucha do oka wpadła

Gość asdfdsf
Jak wygenerować losowy ciąg znaków??? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | Posadzić nowego użytkownika przed edytorem Vi i kazać mu wyjść z edytora Vi :):):)

definicja prawdziwego faceta :) To facet ktory wraca zalany w trupa,pachnacy damskimi perfumami wysmarowany roznokolorowymi szminkami na calym ciele, daje zonie klapsa w tylek mowiac : Ty jestes nastepna grubasku :classic_cool:

przed porodowka stoi tatus i drze sie do wychylajacej sie przez okno zony i co ? chlopiec czy dziewczynka ? Dziewczynka krzyczy zona :) a do kogo podobna ? Zona macha reka : nie znasz ...

NIE ZNASZZZ>>>>>:D:D:D:D:D:D

kobieta z dlugim starzem malzenskim oglada sie przed lustrem.... pomarszczona twarz, przezedzone wlosy,wyrazne braki w uzebieniu, obwisly biust,- tu i uwdzie celulit i w koncu stwredza : Dobrze mu tak hujowi ....

spotyka sie dwoch facetow... slyszalem ze zona rozbila twoje porshe ,stalo jej sie cos ? Na razie nie , zamknela sie w lazience ....

dziewczyna do swojego chlopaka : sluchaj znamy sie tak dlugo, moze przedstawilbys mi swoja rodzine?..... chcialbym ale zona z dziecmi wyjechala ......

Informatycy wynaleźli dysk o nieskonczonej pojemnosci. Trafi do sprzedazy, gdy tylko skonczy sie formatować...

maz i zona jada pezez wies samochodem... milcza, sa swiezo po klotni. Nagle zona spostrzega stadko swin i pyta pogardliwie : To twoja rodzina ? Tak....Tesciowie :)

wg psychologow sa tylko dwa powody dla ktorych faceci spedzaja wieczory w knajpie : 1. nie maja kobiety 2. maja kobietę

Gość fsjkfhskdjghsk
Baca kocha się z Góralką.Góralka mówi - Baco! gniewomsie! A o co się gniewocie? -pyta Baca. A góralka - Nie ja się gniewam ino Wom się gnie!