Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piketa65

facet ktory sam nie wie czego chce-co teraz?Co z takim zrobic?

Polecane posty

Gość piketa65

najpierw proponuje spotkanie,potem sie okazuje ze nie moze w piatek tylko w sobote, za to ja moge piatek a nie moge w sobote...wiec przeklada spotkanie za tydzien bo nam nie pasuje obydwojgu i pisze mi ze trudno,ze spotkamy sie innym razem...ja wiec przejmuje inicjatywe i pisze ze moglby znalesc czas na mala przechadzke po lesie( kiedys czesto tam chodzilismy jak mielismy czestszy kontakt, nasze ulubione miejsce) i on pisze mi ze faktycznie na spacer moglibysmy pojsc...a przeciez nie mial czasu w piatek na zadne spotkanie facet ze mna igra cos czuje, olac go?

Gość ciekawskaaaaa24
dokladnie faceci nie wiedza czego chca.. ja mam pododbnie...widizalam sie z nim kilka razy...niby normalnie.. ale jak rozmawiamy an gg to "tesknie" i itd.i co dziennie pisze..chce rozmawiac godzinami. a jak jzu sie spotkamy..to tak jakby kolega.. wiec lepiej olac sprawe///bo szkoda czasu.. albo wiedza o co chodzi..albo..trudno..a pododbno kobiety sie niezdecydowane!:)

Gość piketa65
kurde a wydawal sie byc powaznym facetem

Gość ale przeciez nie mozecie
a raczej nie powinnyscie wszystkiego olewać. moze go trzeba troche przycisnąć. jak olejesz , to on tez oleje i tyle. moze czasem warto troche zawalczyć i sie postarać , bo potem spotkacie nastepnego , i on bedzie podobny i tak dalej ..

Gość cream w pomarańczy
i jak fajne uczucie . wiesz większosc facetów musi takie cos znosic bo to kobiety są nie zdecydowane to teraz wiesz jak to jest :P

Gość piketa65
ale jak takiego przycisnac? przeciez nie powiem mu: zalezy mi na tobie, badzmy razem...jak to rozegrac z takim facetem?

Gość ciekawskaaaaa24
to myslisz ze powinnismy wyjsc z inicjatywa? a on?? on jest mezczyzna...ja nie mowie zeby wsyztsko on robil..ale taki podstawopwy krok..szczegolnie ze sa sygnaly..i zdaje sobie sprawy ze zwykli znajomi nie rozmawiaja ze soab calymi dniami...nie słodza sobie...nie wiem nie wiem....najlpeiej..zostawic to losowi... http://www.youtube.com/watch?v=pI5qVOfQyXE

Gość cream w pomarańczy
ciekawskaaaaa24 ..ja potrafie gadac na gg z dziewczynami godzinami ale jak ktos mi sie nie podoba to mam go gdzies :) i nie proponuje spotkań

Gość ciekawskaaaaa24
to po co rozmaiwas znimi godzinami? interesujesz sie jak minal im dzien..gdzie sa co robia..pytasz czy tesknia z atoba?

Gość ciekawskaaaaa24
cream w pomaranczy moglabym z toba porozmawiac prywatnie:>?:))) bez zadnych podtekstow..:) chce zadac pare pytan i dostac obiektywne odpowiedzi:)

Gość cream w pomarańczy
nigdy nie pytam czy tesknią za mną bo to nie męskie

Gość cream w pomarańczy
ciekawskaaaaa24 ..chcesz gg

Gość ciekawskaaaaa24
tak

Gość cream w pomarańczy
15641134

Gość jestem facetem i....
rozumiem to tak że On sprawdza czy Tobie na nim zależy, jest duża szansa że On też chce być z Tobą. Ja tak samo sprawdzam kobiety :) Nie wiem ile się spotykacie... czemu nie możesz jemu powiedzieć że chcesz być z nim? - możesz to zrobić tylko nie mów że kochasz. To On powinien to pierwszy zrobić.

Gość ciekawskaaaaa24
spotkalismy sie kilka rayz ale tak ogolnie..nie bylo zadnych randek.. nie jestem na tyle odwazna..:(

Gość piketa65
kurcze nie widzielismy sie 3 tyg ,w piatek spacer ,bedzie rowno 4 tyg...ale jazda:( nie powiem mu: badz ze mna

Gość ciekawskaaaaa24
ja nie wiem czego chce?!?!? czyli co twoim zdaniem powinnam zrobic?

Gość piketa65
jak to co? mamy za nimi biegac na to wychodzi ...czuje sie jak baba herod a nie kobieta

Gość ciekawskaaaaa24
wlasnie to kobieta powinno byc troche niesmiala..i nie robic tego 1 kroku..pozniej wiadomo..role sie zmieniaja ale tak na pcozatek od rauz wystartowac..?