Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z suszarka w glowie

CZY MAM RACJE????

Polecane posty

Chcialam sie zapytac kto ma racje czy moj chlopak czy ja, otoz mieszkamy z jego kolega jest naszym lokatorem, wszyscy w mieszkaniu mamy te same prawa, ale kiedy on robi pranie to zaraz potem uzywa suszarki ktora chodzi godzine przynajmniej i to kosztuje a my sobie kupilismy wieszak na pranie zeby zaoszczedzic koszty, ja sie wkurzam ze my oszczedzamy a on nie moze sobie kupic wieszaka jak my,suszarka to latwa sprawa ubrania ma gotowe w "piec minut" ale nie stac nas na to, i kto ma racje? ja mowiac zeby mu zwrocic uwage alebo zeby nie uzywal tak czesto suszarki czy moj chlopak ktory mowi ze powinno byc tak jak jest bo my oszczedzamy i jest dobrze a jakbysmy tak jak on uzywali suszarki to by koszty sie zwiekszyly..........

Gość no ale chyba on ponosi jakieś
koszty.Można to uwzględnić przecież

Pewnie ze TY masz rację!! Nie pozwalaj sobie,aby ktoś podwyższał koszty, tym bardziej,że ty oszczędzasz w sumie na sprawach bez których można się obyć. Może spróbujcie jemu wytłumaczyć,że jest ładna pogoda i pranie szybko wyschnie na dworze. Tym bardziej,że w suszarce ciuchy niszczą się. Powodzenia

wszyscy skladamy sie na 3 obojetnie ile wynosi prad gas i tam inne czyli obojetne kto ile zuzywa bo placimy n troje ....

Pewnie ze TY masz rację!! Nie pozwalaj sobie,aby ktoś podwyższał koszty, tym bardziej,że ty oszczędzasz w sumie na sprawach bez których można się obyć. Może spróbujcie jemu wytłumaczyć,że jest ładna pogoda i pranie szybko wyschnie na dworze. Tym bardziej,że w suszarce ciuchy niszczą się.

dzieki ! hyba musze sprawe wziasc w swoje babskie rece:P

moze mu sie niedlugo ta suszarka spali. oby :P

chyba*ort sorki