Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDDRGDRAABFGBF

CZY ISTNIEJE PIEKNA I WIERNA KOBIETA..

Polecane posty

Jasne że nikt nie obali tej wypowiedzi, bo jest z gruntu niefalsyfikowalna, z czego autorka cieszy się niesamowicie, nie wiedziec czemu. Możesz sobie wygenerowac tysiac podobnych 'niepodwazalnych' tez - ze nie ma ludzi, ktorzy nie kradna, sa tylko tacy, ktorzy jeszcze nie zobaczyli 'tego' samochodu, ze nie ma mezczyzn, ktorzy nie gwałcą, bo jeszcze nie spotkali 'tej' kobiety, ze kazde dzialanie ma ukryty egoistyczny motyw, ze kazdy przed smiercia bedzie bal sie boga... srata tata ta.

Gość piękna i wierna
-bo to najdelikatniejsze określenie istoty, która w swym nie dość, że w dennym i krótkim pytaniu popełniła błąd niczym dziecko 5-letnie

Gość dgrgrdg
i oto chodzi imonem... nie kazdy napewno ukradnie,sa ludzie co nigdy nic nie ukradna napewno,ale nikt nie zna przy7szlosci i nie wie czy ukradnie

Gość dgrgrdg
piękna i wierna o kim ty piszesz?

Spoko, nikt nie wie też, czy pewnego dnia nie poczuje, ze identyfikuje sie z inna płcią i nie zdecyduje sie na operacje zmiany... dlatego nazywanie sie kobieta czy mezczyzna to naduzycie, mozna co najwyzej mowic ze w przeszłości BYŁAM kobieta, a do ostatecznych deklaracji poczekac do momentu smierci, bo niczego nie mozna byc pewnym w zyciu. :classic_cool:

Gość dgrgrdg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość AAAAAAAABBBBBBBBBCCCCCCCC
PAMIĘTAJ IMONEM ZE WYPOWIE ''NIE MA WIERNOSCI'' jest tylko dla intelidzemntynych ludziuow :D

Gość dssdsaf
tak to ja jestem wierna od 7 lat i wciaz piekna :D

Gość nie ma wiernosci
IMOEN: parafrazujesz to co napisalam ja. A piszac to co napisalam, chcialam powiedziec tylko tyle, ze, i tu cytat z ciebie: "a do ostatecznych deklaracji poczekac do momentu smierci, bo niczego nie mozna byc pewnym w zyciu. " I z tym nie ma mozliwosci sie sprzeczac. A przekonanie co niektorych osob, ze oni nigdy nigdy nie zrobiliby tego czy tamtego, jest chyba wynikiem kompletnej nieznajomosci zycia. Piszac ze jest na swiecie TA osoba, nie mialam na mysli oczywiscie konkretnego Jana Kowalskiego, ktory gdzies na drugiej polkuli byc moze chodzi i tylko czeka aby jakas zblakana owieczke pozbawic zludzen co do swojej moralnej nieskazitelnosci. Ale bardziej abstrakcyjnie, ze przy spotkaniu z odpowiednia osoba w odpowiednim czasie moze do zdrady dojsc. I ze chocbysmy szaleli na punkcie naszego partnera, to niewykluczone (a raczej bardzo prawdopodobne, pewne nawet) ze jest na swiecie ktos na czyim punkcie oszalejemy bardziej. Chociaz na chwile, ale to juz wystarczy. To nie jest hipotetyczna sytuacja. Setki ludzie na swiecie przechodzily i przechodza ja kazdego dnia. "nie wiem dlaczego to zrobilam, przeciez tak kocham mojego..." itd.

Gość baarbapapa
Nie,twoje pytanie nie pozostalo niezauwazone, ale moja wypowiedz wydaje mi sie na tyle prosta, ze odpowiadanie na nie uznalam za zbedne. Skoro jednak napotykasz na trudnosci w czytaniu ze zrozumieniem, to w odpowiedzi na nie: nie, moje wywody nie sa wynikiem rozczarowania wlasna osoba a jedynie wynikiem procesu myslowego opartego na zasadzie logicznego pojmowania rzeczywistosci, a ktorej reguly sa przyswajalne i zrozumiale juz dla osob o przecietnej inteligencji. Nie bede ci juz wiecej tlumaczyc. Jak juz pisalam wyzej, moja wypowiedz zadowoli osoby INTELIGENTE, a polemika z pozostalymi mnie nie interesuje. Wybacz. Ależ wybaczam :D, :D, :D w końcu to ty zamknęłaś się w fałszywym światku, która to kara jest całkowicie wystarczającą :D Mylisz pojęcia o wielce pseudo-inteligentna:P postrzegając rzeczywistość jedynie logiką (a jedynie wynikiem procesu myslowego opartego na zasadzie logicznego pojmowania rzeczywistosci) obrzynasz ją tym samym z uczuć. A to uczucia, a nie logika dają wystarczającą siłę aby w godzinie próby powiedzieć NIE Nie bede ci juz wiecej tlumaczyc A ty mi cokolwiek tłumaczyłaś? A możesz zacytować? Bo też mi jakoś umknęło, zauważyłam tylko żałosne wymądrzanie się na temat o którym - jak widać z niniejszej polemiki nie masz zbyt wielkiego pojęcia :O

istnieją piękne i wierne kobiety... gdy są naprawdę kochane przez swoich mężczyzn.

istnieją piękne i wierne kobiety... gdy są naprawdę kochane przez swoich mężczyzn.

Gość ddddddddddddd
gjyj

Gość thytjty
istnieja wierni ludzie na swiecie co by nigdy nie zdradzili..w zadnej sytuacji ale nikt nie zna przyszlosci i o tym czy bylismy taka dowiemy sie dopiero po smierci nikt nie zna przyszlosci..... ale nie ma osoby przeznczonej nam na zdrade i sa osoby do niej niezdolne

Gość thytjty
ffu

Gość ytut
bhb

Gość dfertre
lolada jakto nikt nie zna przyszlosci a ja?

Gość yjgygj
ergtr