Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneliaa

Idzie ktos na ten film co tak ciagle reklamuja

Polecane posty

Gość korneliaa

"Anioły i demony"?

Gość karo87687
nie mam kasy

Gość kolejnyglupilogin
właśnie z niego wróciłam. dzień premierowy. i naprawdę polecam. film jak najbardziej warty obejrzenia. co prawda bardziej dla tych, którzy nie czytali książki będzie miał o wiele lepszą fabułę. Ludzie, którzy czytali na pewno są w stanie zauważyć pewnie niedociągnięcia i braki poszczególnych, mało ważnych wątków. Tom Hanks oczywiście doskonały w swojej roli. Ogólnie gra aktorska jest bardzo dobra. Muzyka robi wrażenie. oczywiście 10/10. gorąco polecam.

Gość reweqweq
Jak reklamują to koniecznie trzeba pojsc. Im wiecej reklamuja tym lepszy. I super ze graja go w multiplexach bo to oznacza ze jest naprawde wyjatkowy. Eh...

Gość koleś git pierdoli zasady
Nie! Sciagne go sobie🖐️

ja dzis sobie pojdę. nie czytalam ksiazki i pewnie dlatego mi sie spodoba. bo jak przeczytałam kod leonarda przed pojsciem do kina- to zwątpiłam. no, ale film jest zawsze gorszy od ksiązki

Gość szukam fajnych filmow
tylko ni amerykanskich badziewi ;))dajcie jakies tytuly

Gość malutkakropkaq
pojde chyba ze nie bede miala czasu (nauka) ale juz ok 3 tyg w kinie nie bylam ,a srednio jestem raz w tygodniu-chociaz kino mam oddalane do 80km (musze wydawac dodatkowa kase na benzynke

Gość za jakie 5 lat
za jakieś 2 będzie już leciał w publicznej tv

Gość kolejnyglupilogin
"szukam fajnych filmów" - rejs, poszukiwany poszukiwana, nie lubię poniedziałku, miś, kiler, kiler-ów 2-óch, chłopaki nie płaczą, poranek kojota, młode wilki ;D

Gość victoria .
ciekawe tematy (iluminaci lub szerzej masoneria, antymateria) przepiekne miejsca, tylko jak dla mnie ,,zbyt wartka akcja,,- spokojnie film moglby byc 30 min dluzszy. zaskakujacy koniec, napiecie, rozwiazanie problemu.. Swoja droga miedzy tak przeciwnymi stanowiskami jak koscil RK a ateizm, swietnie wypelnia przestrzen wiara w wielkiego architekta i ludzki rozum ,,DEZYDERATA Max Ehrmann Przechodź spokojnie przez zgiełk i pośpiech, i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe; bez wyrzekania się siebie, bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie I wysłuchaj Innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Porównując się z innymi, możesz Stać się próżny i zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz lepszych i gorszych od siebie. Niech Twoje osiągnięcia, zarówno jak i plany, będą dla ciebie źródłem radości. Wykonuj swoją pracę z sercem, jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na świecie jest bowiem pełno oszustwa. Niech ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty - wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmuj spokojnie, co ci doradzają lata, z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości. Rozwijaj siłę ducha, aby mogła osłonić cię w nagłym nieszczęściu. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj. I czy jest to dla ciebie jasne, czy nie, wszechświat bez wątpienia jest na dobrej drodze. Tak więc żyj w zgodzie z Bogiem, czymkolwiek On ci się wydaje, czymkolwiek się trudnisz i jakiekolwiek są twoje pragnienia. W zgiełku i pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swoją duszą. Przy całej złudności i znoju, i rozwianych marzeniach jest to piękny świat. Bądź radosny. Dąż do szczęścia.,,

Gość Anioły i demony
Fajny film Specjalista od symboliki, Robert Langdon, zostaje wezwany do laboratorium w szwajcarskiej Genewie, aby odczytać symbol wypalony na ciele zamordowanego fizyka, a zarazem księdza katolickiego. Wszystko wskazuje na to, że od wieków walcząca z Kościołem sekta Iluminatów wykradła pierwsze cząstki antymaterii, wynalezione przez właśnie tego fizyka wespół z jego adoptowaną córką Vittorią, aby zetrzeć z powierzchni ziemi Watykan! Langdon i Vittoria wyruszają do Rzymu, aby ocalić od zagłady bezcenne zabytki i kardynałów, którzy zebrali się na konklawe. A nie mają na to wiele czasu... Tu możecie zobaczyć sobie film i wiele innych http://chomikuj.pl/?page=156568

Już dawno go oglądałam :D Świetny, ale żeby go dobrze zrozumieć najpierw polecam książkę :super;)