Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maka814

ZEMSTA- facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość maka814

juz od dawna poddejrzewalam ze kogos ma,no i wkoncu udalo mi sie to pwotwierdzic- wzoraj jak tylko wrocil z pracy musial wziac szybko pryszni bo wychodzilismy do kina ,wiec rzucil swoje rzeczy do sypilani i poszedl do lazienki a ja tymczasem sparwdzma jego komorke i widze tekss-t' nie dziisaj kochanie, musze isc ze stara do kina'.... nawet nie wyobrazacie jaka bylam wkuriowana ale zachowalam sie norlamnie kjakby nigdy nic i teraz obmyslam co by tu mu nie zorbic takiemu fagasowi. dodam ze pewnie ze mna jest bo prawcuje w firmie mojego wujka i zarabia niezla kase,ale podejrzewam ze juz niedlugo ;-) jakies pomysly?

Gość pracuje w firmie wujka
zarabia niezla kase... masz droge zemsty... :) lala pewnie go rzuci jak kasa sie skonczy i wyladuje na bezrobociu...

i co tu dużo gadać, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach, o czym się twój facio wkrótce przekona :P

Gość maka814
tak,ale chodzi mi o cos wiecej ,wiecie tak chcialabym go zranic tak bardzo jak on mnie ,albo chociaz tak trohe sie nim, pobawic jak on sie bawil mna....

Powiedz mu, że w jest beznadziejny w łóżku i to definitywnie przekreśla wasz związek ;)

Gość Ekheeemm..
wsyp mu do kawy dużo środków przeczyszczających. najlepiej rano. bo one działają po ośmiu godzinach. Jak pójdzie do niej na randke, to laska będzie miała z niego ubaw. Z resztą nie ona jedna. A poźniej mu strasznie uprzykrzaj życie. Przebijaj opony i takie tam. A na końcu mu powiedz że wszystkie orgazmy były udawane.

Gość mndjqnqdd
On ma Cie w ..... wiec nic go nie zaboli bo co nakryje Cie z innym i co z tego watpie zeby sie przejol ze ktos seksi sie z jego stara , tylko finansowo go moze zabolec , tylko poczekaj zastanow sie moze da sie go mocniej przycisnac niz tylko koniec pracy , jakies dlugi czy cos by sie przydalo , pogadaj z dobrym prawnikiem powinien podszepnac Ci jak to zrobic moze jakis kredycik wezmie czy cos a dopiero potem koniec pracy

Gość Ekheeemm..
tak wiem. to beznadziejne... ale cóź. Ja bym tak zrobiła :D

Gość maka814
no z tymi srodakmi przeczyszczajacymi to dobry pomyskl,wlasnie o cos takiego mi chodzilo. mam jego karty kredytowe ,wiec dlugi bedzie mial !!!! juz nie moge sie doczekac jego miny....oj bedzie plakac ...

Gość Ekheeemm..
Dowal mu... Trzymam kciuki.. On się nie pozbiera długo. Zwłaszcza z długami ;)

A mnie zastanawia- skąd się biorą te dziwki wchodzące z brudnymi buciorami w czyjś związek?!

kart kredytowe dziewczyno zabaw sie na maksa i jeszcze nie zapomnij o debecie i niech go zwolnia ja nie moge zrob to zemsta jak trzeba bedzie

malentas tez nie rozumiem mam faceta to mam jak nie mam to szukam samotnego.nie miala bym zamiaru dzielic sie z nim kims czy zona czy dziewczyna zajety to zajety.a faceci to kochaja bzykac dwie na raz jedna na noc druga na dzien

A jednak trafiają się i takie, którym to nie przeszkadza...

Gość moja skromna rada
Ja tam bym się nie bawiła w żadne wydawanie jego kasy bo to jest zwykła kradzież, prosić wujka, żeby go zwolnił - dla mnie by to było poniżające (siebie bym tym poniżyła, nie go) zemsta - środki przeczyszczające - świetny pomysł moim skromnym zdaniem może schować kluczyki do samochodu, niech się martwi że zgubił - tylko tak porządnie na kilka dni (komplet zapasowy oczywiście też) ewentualnie zabrać telefon niech myśli, że zgubił lub mu ukradli może zamiast szamponu wlać coś innego do butelki np. żeby mu włosy na jakiś rudy kolor się pofarbowały hmm.. sama nie wiem, jak mi coś przyjdzie do głowy to napiszę

Gość moja skromna rada
schować kluczyki OD samochodu nie DO - oczywiście :)

Gość Większość
większość waszych pomysłów może podziałać chwilowo i będzie nieskuteczna - jedynie pomysł ze zwolnieniem z pracy może być dotkliwy i brzemienny w skutkach.. autorko - zakładając, że to nie prowokacja.. każdy człowiek ma coś, na czym mu SZCZEGÓLNIE zależy, co jest bardzo ważne - Ty to wiesz najlepiej... Ale nie działaj pochopnie, spoko...poczekaj, pograj trochę, może jakaś drobna mistyfikacja - na wszystko przyjdzie odpowiedni moment i okazja - sama zobaczysz. Jeśli naprawdę jest świnią warto zachować zimną krew... Pośpiech będzie tu złym doradcą... Trzymam kciuki! - bo na nauczkę zasłużył..

Powiem tak.. też zostałam zdradzona. wiele kobiet doradza aby najlepiej nie robic nic bo wtedy wyjdziesz z twarzą, zachowasz klase itp... g... prawda!!! bo ciekawe gdzie wtedy ten facet ma klase. Wiesz skoro on potrafił Ciebie zdradzac, nazwac przez telefon\" starą\" i pewnie wykorzystywał so sexu to ja bym go z tej roboty wywaliła. to bedzie dla niego najlepsza kara, bo za błędy sie płaci. A schowanie kluczyków czy środki przeczyszczajace to tylko chwilowe sprawy które go nawet nie dotkną i nie zabolą. On wobec Ciebie nie zachował klasy tylko sie zabawił to Ty wobec niego tez klasy nie zachowuj.

Gość sos sos
zwolnienie z pracy???????????dziwny pomysł,obniżyć jednoczesnie sobie sytuacje finansowa itd.Zacznij od staaaaaaarego chwytu,zadbaj bardziej niz zwykle o siebie wyslij jakies niewinne sms do siebie np.z netu,wyjdx czasami na jakies niby spotkanie owiane lekka tajemnica,zamyslaj sie czesto,potem powiedz,przepraszam zamyslilam sie itp.a jak to nie zwroci jego uwagi nie podziala,to...pomyl sie i zwroc sie innym imieniem do niego niz jego wlasne.Zapewniam na efekty nie bedziesz długo czekała,zakładając,że mu na Tobie zależy itd.bo....przepraszam,ale jak juz cos wygasło,to ...fakt moze go nie ruszyc,ale....moze mimo wszystko.Spróbuj nic nie tracisz.

Gość moja skromna rada
swojej sytuacji finansowej by nie pogorszyła, wątpię żeby byli nadal razem :)

Gość ZgadnijKotkuCoMamWSrodku
pomysl z wywaleniem go z pracy to wiadomo ze podstawa ale moim zdaniem powinnas wymyslec jakis niecny plan mam taki jeden ale jest bardzo bolesny i nieprzyjemny :):):):):)

Gość laska123
Jesteście wszystkie śmieszne!!! same zdradzacie bo wam ciągle coś nie pasuje i ciągle jest wam mało i ciągle szukacie przygód!!

Gość ZEMSTA - zagrywka dzieci