Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od_dzis_jestem_na_diecie

OD DZIŚ DO KOŃCA MAJA BĘDĘ

Polecane posty

żywić się tylko zupą warzywną (warzywa ugotowane w wodzie z dodatkiem wegety). 3 razy dziennie po filiżance! + kawa dowoli + woda

Kabel ja Cię serio lubie :D Zawsze jak mam szalony dietetyczny pomysł to mi go skomentujesz :P

Jak dodam pół kubeczka jogurtu naturalnego odtłuszczonego dalej będziesz na "nie" A kawe musze pić! Jestem informatykiem! Kawa jest nieodłącznym elementem tego zawodu, nie ma informatyka bez kawy.... poprostu czegoś mu brakuje.

no woda + warzywa + wegeta = zupa warzywna !

powinienem byc na nie choc sam jestem kawoszem :O.....z jogurtem dobry pomysl :) .....wcale nie musi byc naturalny ...wybierz jakis bardziej smaczny np jagodowy :)

eh ja tak mówię a pewnie znów jeden dzień wytrzymam na tej diecie. wczoraj miałam urodziny zjadłam cały tort ;) Masakra! Ale czekałam na to pół roku, i przedtem cały tydzień się odchudziałam wieć mogłam. Tylko obserwuję ze wychodze z wprawy, już po pierwszej połowie było mi słabo ;) Ależ ja też kawy nie lubie jakoś specjalnie jeśli chodzi o smak. Piję ją dla działania.

aha... ok, źle przeczytałam Twoją wypowiedz, przeczytałam że Nie jesteś kawoszem

Nie ale fajna sraka po tym leci :)

co za głupi podszyw!!!! Tak szczerze nie :) Wolę brzoskwiniowy, albo milki czerwoną pomarańcze. Naturalny tylko do przysmażonych na masełku ziemniaków :D Ale z tego narazie rezygnuje.

widzisz ...i o to wlasnie chodzi ,zebys jadla to co lubisz tylko inaczej :) ( to co sie da podziel na dwa ;).....ostanie szamanko godz 17 ....zobaczysz po po tygodniu nie bedzie jeszcze widac ale po dwoch sama sie zdziwisz :) powodzenia 🖐️ :)