Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjaXD

Wpadki stulecia

Polecane posty

Gość gracjaXD

??? Ktoś może opowie o jakiejś wstydliwej przygodzie??? kiedyś jak byłam w mieście obcas od buta mi sie odczepił i wywinęłam glebe na środku głównej ulicy XD heh.

Gość mialem dwa projekty na kafe
no niezle :classic_cool: i co bylo dalej :P

jechalam na zakupy samochodem, wszedzie pelno bydla, parkingi pozajmowane, ludzie ida jak swiete krowy, ja jak zwykle muzyka na ful, szyby odsuniete i wylazla mi jakas babka ... a ja z ryjem 'rusz dupe babciu' za chwile patrze to byla matka kolezanki a ja za chwile jeszcze dodalam 'dzien dobry', usmiechnela sie tylko :D ale mi sie glupio zrobilo :D obym juz tej kobity nigdzie nie spotkala :D

Gość xDikta
w papciach na rowerze do miasta na zakupy,zapomnialo mi sie🖐️

xDikta: dobre... hmm. co mi się takiego przydarzyło... szłam z koleżankami nad taki fajny staw (jest tam cicho i w ogóle) a było po deszczu... do tego stawu prowadzi polna droga było trochę błota ale bez kałuż... to było latem więc byłam w klapkach (takich leciutkich w ogóle ich nie czułam)... nagle się zapatrzyłam i wlazłam prosto w takie ogromne błoto i klapki tak jakby zassały sie i jak postawiłam następne krogi to gołymi stopami w błoto... ale kolezanki miały polewę..

Gość geniuXP
kiedyś na osiedlu pod drzewem jakaś dziewczynka stała i płakała i patrzyła na to drzewo i powiedziała że szła z kotkiem do weterynarza i klatka sie rozwaliła kotek sie wystraszył i uciekł na drzewo i nie może zejść. musiałem włazić na to drzewo jak małpa po tego kota a on taki mały, milutki był, jak zobaczył moją głowe (byłem już miejwięcej z 3 m nad ziemią tek pieprzony kot wyciągnął pazury i zasyczał i sie na mnie wucił (a ja mam długie włosy to jeszcze mi włosy powyrywał) wziąłem go za kark tego gówniarza i jakoś schedłem X) no co to był za cholerny kot !!!

Gość pozwala mi
geniu haha najlepsze:P

Gość geniuXP
hah... nie zapomne tego kota... ja mu pomagam ten mi sie na twarz rzucił heh życie jest nie fair :)