Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuy00000

komu sie nudzi i zna angielski?

Polecane posty

Gość poiuy00000

i mi to przetłumaczy ? prosze bardzo bardzo :) bede wdzieczna :) Why so much losing of oneself, searching of oneself, without finding oneself? The walls close in on me from all sides. Barcelona. You are mistaken, you can’t keep ignoring, that the world may be some other thing, and fly like a butterfly. Barcelona. It’s so hot the heat leaves me cold inside, with this vice of living a lie. (literally living lying) how beautiful your ocean would be, if I knew how to swim. Barcelona. My mind is full of faces of strangers known, unknown, and back to being transparent. I no longer exist Barcelona, being married to your sounds, your extroverted labyrinth, I’ve not found the reason why my heart hurts. Because it’s (the pain) so strong that I’ll only be able to experience you from a distance and write you a song. I love you Barcelona. (Chorus: She has the power) Barcelona is powerful.

Gość jakoś tak to będzie
Dlaczego tyle zatracania siebie, szukania siebie bez odnajdywania siebie? Mury otaczają mnie z każdej strony. Barcelona. Jesteś w błędzie, nie możesz tego ignorować, że świat może być czymś innym, i latać jak motyl. Barcelona. Ten upał zostawia mnie zimną w środku, z tą wadą życia w kłamstwie/ na leżąco (gra słów). Jak piękny ocean mógłby być, gdybym tylko umiała pływać. Barcelona. Mój umysł jest pełen twarzy obcych, znanych, nieznanych i znowu niewidocznych. Nie istnieję już Barcelono, poślubiona Twoim dźwiękom, twojemu ekstrawertycznemu labiryntowi, nie odnalazłam powodu dlaczego moje serce boli. Bo to jest (ból) tak silny, że jestem w stanie go przeżywać tylko będąc daleko, pisząc Ci piosenkę. Kocham Cię, Barcelono. (Refren - Ona ma moc) Barcelona jest silna.

Gość poiuy00000
dziękuje bardzo :)