Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shatz

zero biustu ..co mam robić ?

Polecane posty

to przykre ale ja nawet nie moge powiedziec ze mam male piersi ..tam naprawde nic nie ma :( zbliza sie lato ..jak ja niby mam kostium kąpielowy zalozyc. mam 16 lat slyszalam ze jak sie przytyje biust tez urosnie.. ja nprawde niewiem co mma zrobic ..a mowili mi tez ze jezeli zaczne brac diane moze urosnac ale potem juz wogole sie nie poowiekszy ...moze byc tak ze bede uzywla tej diany ale nic to nie da ..:( co mam zrobic ..pomóżcie zrospaczona ...

boze masz dopiero 16 lat daj sobie czas urosna ci jeszcze ja tez mialam takie male,ze nie potrzebowalam stanika i co urosly.

Gość oleksja11
a mama ma biust? bedziesz miec podobny, nie łykaj zadnych tabletek bo tylko sobie zaszkodzisz, poczekaj cierpliwie,

Tez mam zero cyckow i mam 17 lat. Mam troche cialka, a mimo to nadal nie mam cycek. Mojej mamie piersi zaczely rosnac, kiedy miala 19 lat, wiec zywie nadzieje, ze i mi wtedy zaczna. Jakie piersi ma twoje mama? kiedy zaczely jej rosnac?

czekaj az zame urosną.... masz dopiero 16 lat... w sumie ja tez tak czekalam ale dup* nic nie urosly. moze ci urosna... zalezy kazdy ma inaczej. ja mam maly biust i wiem ze juz nigdy mi nie urosnie wiekszy :(

Gość mi dopiero urosły
co prawda niewiele - ale zawsze - dopiero po 20 roku życia! Przedtem nie miałam NIC, nawet nie miałam na co założyć stanika - po prostu płaska jak decha. Ale pociesz się, że Kasia Figura w tym wieku też była płaska! :-)

Gość agętka
mi zaczeły rosnąć jak miałam 12 lat a teraz mam rozmiar F pomimo że waże tylko 53 kg

Gość pozwala mi
Z Każdym Dniem - to jakie w końcu będziesz miała hery? zdecydowałaś się?

pozwala mi -- Ta, byłam u fryzjerki i zrobi mi na głowie blond pasemka. Będzie ich sporo i z czasem będę sobie po prostu dokładać coraz wiecej ;)

Gość kaataarynkaa
Mi piersi zaczęły rosnąć w liceum, wcześniej była płaska :O co prawda wiele nie urosły, bo mam małe B, ale są ;) A co do tabletek to zażywałam, kiedy miałam 18 lat, przez rok (ale nie po to, by powiększyć sobie biust :D ), i piersi były nie tyle wieksze, co po porostu nabrzmiałe i przez to sprawiały wrażenie trochę większych., ale kiedy odstawiłam tabsy to biust wrócił do swojego poprzedniego rozmiaru.

jak będziesz miała 25 to zaczniesz się martwic może być w życiu ze twoja 2 połówka będzie lubiła małe cycuszki

Gość pozwala mi
to wrzuć później fotę do stopki :D chętnie zobaczę efekty:D powodzenia:P

Gość pozwala mi
to było do Z każdym Dniem:P sorry:O:O

Gość smells like 90 *
skocz z mostu....😭 nie tyj po jak bylas plask tak będziesz...najwyżej sadło na brzuchu będzie Ci wystawać masz 16 lat- może coś jeszce ruszy ;)

moja mam ma 75B No wiec musze czekać szkoda tylko ze ja niecierpliwa jestem ... :P:P