Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama25

pomocy!help!

Polecane posty

Gość emamciaaaaaaa
kobieto naprawde nie robisz dobrze dla twojego dziecka wrecz przeciwnie :O a jesli chodzi o odpowiedz to tak mozesz podac moj synke (2 latka ) je wszystko zdrowo ale wszystko smazone pieczone kapusty ogorki wszystko na co ma ochote !

Gość mlodamama25
odpowiadam do przedszkola nie chodzi ma ninie ktora mu gotuje takie potrawy ja ja chce jezeli pojdzie do szkoly nie bedzie jadl zadnych chipsow a ani pil napoi typu cola-te rzeczy to sama chemia on nigdy nie mial takich rzeczy w ustach ja zreszta tez jestesmy rodzina ktora odzywia sie bardzo zdrowo az dziw bierze ze takie same smazone jedzenie dajecie takim malutkim dzieciom a rozwiazanie juz mam ugotowalam obiadek i lezy gotowy w lodowce a jutro tylko podgrzac-oczywiscie piers faszerowna ugotowana na parze marchewka z groszkiem a mysle ze mlodych ziemniaczkow moze sprobowac od nas jak kuzynka nas poczestuje

http://www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/co-kiedy-w-diecie-dziecka/146-produkty-spozywcze-w-diecie-dziecka-ktore-ukonczylo-12-miesiac-zycia.html wg tej tabelki kapustke kiszona mozna podawac dziecku, ktore ukonczylo rok czasu. Pewnie, ze nie duzo, ale przyzwyczajac organizm do smacznej, pozywnej i pelnej witaminy C kapustki. Zgadzam sie z dziewczynami, ktore napisaly, ze Twoje dziecko to jedzeniowa kaleka, a w przyszlosci jego zona bedzie miala z nim jak zawiazac :O A, ze ma delikatny zoladek? To prawdopodobnie Twoja wina, bo nie nauczylas swoje dziecko jesc normalnie. Nie mowie zapychac byle czym, ale mowie o normalnym pozywieniu. Zoladek trzeba tez hartowac, a Twoj syn ma nieprzyzwyczajony zoladek, co wrozy wlasnie problemy w przyszlosci..........

"piers faszerowna ugotowana na parze marchewka z groszkiem "......a ten groszek to z puszki? Jesli tak, to moge Cie zapewnic, ze ugotowana kiszona kapusta mniej mu zaszkodzi niz tez groszek....

Gość matkooooo
delikatny żołądek czy mama z delikatnym odchyłem? gratuluję przyszłych problemów, bo nie obędzie się bez nich, to pewne. robisz dziecku krzywdę i wmawiasz sobie ze to dla jego dobra.