Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgdfgdfg

To już nie jest śmieszne...

Polecane posty

Gość rgdfgdfg

Niedawno pisałam, że boli mnie buzia od rosnącej ósemki. A dziś, po prostu mam wrażenie że mi rozsadzi szczękę. Na dodatek tak strasznie boli w zawiasie, że nie mogę otworzyć buzi. A przez to nie mogę nic zjeść ;( już nie wspomnę żeby zrobić chłopakowi laske :P Kupiłam Dentosept, działa na mnie 10 minut (i jest obrzydliwy) tantum verde w ogole nie działa :(

Gość oleksja11
a dentysta albo hirurg dziala?

Gość rgdfgdfg
tantum verde niby miał działać znieczulająco ogolnie na jame ustną. Mnie boli policzek i dziąsła od tego zęba :/

Gość rgdfgdfg
Dentysta nie działa, bo musiałabym jechać 150 km do mojego dentysty :/ a to dopiero moge za tydzien

Gość tantum verde znieczula

Gość rgdfgdfg
No, ale nie mnie :/

Gość rgdfgdfg
No to mam zajebistą majóweczkę. :/ Dodatkowo boli mnie migdałek, kupiłam dziś orofar. 15 zł wydane, gówno działa, ale przynajmniej dobrze smakuje ;P No nic nie da się z tym zrobić chyba :(

Gość tantum verde znieczula
jak mozesz dopiero za tydzien, to cóż... :( pozostają leki przeciwbólowe ale jak tylko mozesz to do chirurga leć ja bym nie cierpiała, juz wolalabym jechac te 150 km :O a jak boli cie dziaslo, to mozesz sobie kupic taki zel dla maluszków na wyzynajace sie zeby, ale to na szczeke nie pomoze :O

Gość banditqueen
ja kiedyś używałam maści sachol, ale nie pamiętam już jak mocny był ten ból. smaczna była.

Gość rgdfgdfg
tantum verde znieczula Dzięki za porady :) Mam nadzieję, że jakoś przeboleję te pare dni. A teraz zmiksuję sobie papu na kolację