Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natttaliaaa34343

Jaka to choroba??? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość natttaliaaa34343

OBJAWY PTASIEJ GRYPY: Podobne do tych towarzyszących grypie sezonowej. Grypa rozpoczyna się gwałtownie i od początku towarzyszą jej ostre objawy. Wysoka gorączka Ból głowy Dreszcze Uczucie wyczerpania i ogólnego rozbicia Brak apetytu Ból gardła i suchy kaszel, wysypka, brak interakcji, szybki oddech lub problemy z oddychaniem, nudności, ból w klatce piersiowej, wymioty i biegunka. MOJE OBJAWY: Mam niewielką gorączkę 37-37,3, czasem ból głowy, średnie samopoczucie, jestem rozbita, mam lekko zmniejszony apetyt, no i boli mnie ta noga, a właściwie to chyba jakiś mięsień u nogi. Ta noga to od 3 dni mnie boli mnie noga w łydce. Tylko od wewnętrznej strony. Używałam żelu ketoprom kilka razy ale nie pomógł. Czyli ptasiej grypy chyba nie mam ale co to może być?? Nie boli mnie gardło, tylko trochę głowa więc skąd ta gorączka?? Bo gorączka pojawia się przecież wtedy, gdy organizm walczy np. z bakteriami czy czymś... IDĘ W PONIEDZIAŁEK DO DOKTORA, BO NA CHWILĘ OBECNĄ W MOJEJ OKOLICY ŻADEN NIE PRZYJMUJE A CHCIAŁABYM WCZEŚNIEJ WIEDZIEĆ CO MI MOŻE BYĆ. Więc może ktoś ma jakiś pomysł????

Gość natttaliaaa34343
nie, nic z tych rzeczy, z dwa tygodnie temu jednak pojawiły sie u mnie na tej właśnie nodze ktora mnie boli krostki jak po ukąszeniu komara ale to chyba mnie muszki jakieś pogryzły, bo tylko na tej nodze. A tydzien temu miałam takie same krostki tylko na jednej ręce i dostałam je po założeniu pewnego swetra. One musiałby chyba w nim być, bo siostra go później założyła i też jej takie wyskoczyły. Pozatym nic nie działo się dziwnego z moją nogą.

Gość natttaliaaa34343
teraz jeszcze wydaje mi sie jakbym miała delikatnie powiekszone węzły chłonne z jednej strony. Miałam je powiększone z pół roku temu, ale wtedy były mocno wyczuwalne pod skórą a teraz tak albo ledwo ledwo albo mi się to zdaje....

Gość natttaliaaa34343
Alergia??? Nie, nie sądzę, to musiało i mnie i siorkę coś pogryźć. A na pogotowie?? Kurcze, nie strasz mnie.... :o nie miałabym i tak czym pojechać, bo nie mamy samochodu, mieszkam na zadupiu a autobusy u nas nie kursują już tak późno, szczególnie w weekendy... :o