Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amytystowy zapach

Mam juz dość tego sapiącego grubasa na sobie czyli mojego męża

Polecane posty

Gość amytystowy zapach

Jestem szczupła, zadbana, natomiast moj maz w ciagu ostatnich 3 lat strasznie przytyl, wylysial i ogolnie zrobil sie nieatrakcyjny. Jestesmy 5 lat po slubie i mam go juz dosc. Brzydze sie nim i zaczynam rozgladac sie za kochankiem. Tez mam swoje potrzeby, a nie mam zamiaru mlodosci spedzac pod sapiącym grubasem. Ufff. Ulzylo mi.

Gość amytystowy zapach
Ha. Myślisz, że mu tego nie mówię. Codziennie.

Gość niunkaaaa
i przez to rozpadaja sie małżenstwa....:/ a moze ty byś mu to powiedziala i jakos by sie wzial za siebie? schudł by i nie tylko.... i by było ok... nikt nie jest idealny... a ile waży?????

Gość amytystowy zapach
110 kg. Na moje przytyczki reaguje jakimś żartem w stylu "kochanego ciała nigdy za wiele", albo "od pięknego wyglądu to są kobiety"

Gość tak samo...
hmmm to co Ty z nim jeszcze robisz bo na pewno już nie kochasz , miłośc nie mija z powodu kilku dodatkowych kilogramów skoro sie brzydzisz znaczy już przestał Cie kręcic znaczy zamiast prawdziwej miłości było zauroczenie które minęło co naturalne skoro obiekt zauroczenia nie jest już tak atrakcyjny ... zamiast szukac kochanka po prostu się rozwiedz będzie uczciwiej ;)

Gość niunkaaaa
mój facet waży ok 100 kg ale nie sapie mi w łózko ani nic jest cudny...wiec twoj tylko musi sie troszke postarac.... schunac kilka kilo jest latwo wytarczy odpowiednia dieta

mysle ze to nie te kg tylko cos innego, wszytsko inne zwalasz poprostu na jego wyglad, ale terapia "brak seksu" moze odniesc niesamowite efekty-czasami podobno

Gość amytystowy zapach
Jakby tego bylo mało, mąż strasznie smierdzaco sie załatwia. Przez pół godziny nie moge wejść do łazienki. I jak tu wytrzymać...

Gość jakajaja
jezuu...jak bym o moim czytala..wspolczucia mi tez sie nic nie chce a w zasadzie odechciewa

Gość androoo
mały woz.brak seksu moze odniesc taki efekt,ze facet poszuka sobie kobiety ktora bedzie chciała z nim,tłusciochem uprawiac seks.

Gość jakajaja
androo...wisz moze fiolkami nie sra ale jak tos wali kupe wielkosci kloca a to moze ja spuscic delikatnie...to nic nie kopsztuje..i nie pisz pliss o kochankach bo chyba do tego kolesia sie poczuwasz.....

Gość upsala 12
opowiedz wiecej o tym amytystowym zapachu

Gość androoo
jakajaja nie poczuwam sie do tego kolesia,bo jestem normalna kobieta. Co do strania to normalne,ze jak ktos je sporo to i sporo wydala.Ty jesz mało,wiec twa kupcia jest malej wielkosci.A co do kochanek to pomysl,ze czesto gesto osoba nieatrakcyjna dla innej moze wydac sie atrakcyna dla kogos innego i nie chodzi mi tutaj tylko o atrakcyjnosc fizyczna. Narzekacie na swoich facetow,a co robicie w kierunku aby im pomoc w odchudzaniu,albo nie dopuszczeniu do takiej wagi.Widocznie nie gotujecie odpowiednio.NIe spedzacie czasu wolnego ze soba na roznych wycieczkach itd.

Gość androoo
I jeszcze jedno,Narzekacie na swoich chlopow,to w 5 min pakujcie swoje manatki i wyprowadzcie sie od nich a nie narzekajcie.

Gość jakajaja
kochana sluchaj...ja sie w mame nie bawie z moim wiedc mu matkowacx nie bede..jak chce niech je fast food i niech tyje ja 3 obiadow gotowac nie bede dla siebie zdrowo a on niech zer byle co.....a co do ilosci spozywanych pokarmow i wydalania...masz neta zasiegnij wiedzy bo tu sie akurat mylisz:)..i to bardzo...

Gość pupa77
tak samo - no moze z powodu kilku kg milosc nie mija, ale jak jest ich kikadziesiat... wy chyba nigdy nie uprawialyscie seksu.. z biegiem czasu nawet średnio atrakcyjny partner trochę się nudzi, a co dopiero taki prosiak...

Gość androoo
jakajaja znasz przysłowie"jaki pan,taki kram" Po co w ogole wysząłs za maz?moze wyszłas za meza zeby stara panna nie zostac. A poza tym co ty robisz u jego boku,rzuc go i znajdz sobie super erosa.

Gość frelka18
Gdyby kobieta sie tak roztyla, to kazdy doradzalby jak najszybsze rzucenie spaslaka. Dlaczego w przypadku facetaj jest inaczej?:O

Gość jakajaja
pisze ze robie dla siebie zdrowo a on zre byle co wiec nie pisz mi jaki pan taki kram...bo nijak ma to do mojej sytuacji.....

Gość androoo
frelka,ja nie pisze,ze facet nie ma sie odchudzac.Chodzi mi o to,ze kobieta powinna pomoc mezczyźnie w tym a nie dołowac go bardziej.Kobeita ma duzy wpływ na zachjowanie kulinarne mezczyzny.I jezeli kobiecie nie odpowiada mezczyzna to niech sie od niego wyproiwadzi i bedzie szczesliwa a nie narzeka .

Gość sommerrrrrrrr
Mam podobny problem. Diety - mój nie chce w ogóle o tym myśleć. Gdy ugotuje coś lekkiego to po chwili już stoi przy garach i sam gotuje bo jest głodny, oczywiście porcję jak dla wojska, ja jadłabym to przez 5 dni a on to pochłania w ciągu jednego wieczora i nocy. Tak nocy, bo gdy ja śpię to on idzie do garów i pałaszuje co się da. Spacery - mogę zapomnieć. Jedyny spacer to przejażdżka samochodem bo go nogi bolą. Ogólna masakra - 115 kg

Gość androoo
jakajaja wychodzac za maz i będąc zona zapoznałas sie z meza nawykami.,Madra zona tak by pokierowała mezem,ze maz by jadł to co zona.Ty poszłas na łatwizne.Miałas i masz meza w tyłku.Ile lat z nim jestes i w ogole po co za niego wyszłas?

Facet powinien dbac o sobie, minely czasy gdzie chlop chodzil nieogolony smierdzial piwskiem i fajkami i bylo dobrze te czasy minely i se ne wrati. Jesli gosc nie dba o siebie to znaczy ze mi nie zalezy aby podobac sie zonie. Taki pewny siebie ze jak ma z nia slub to go bedzie kochac do konca zycia? he he he naiwniak, potem sie zdziwi ze zona go kantem puszcza. O kobiete trzeba walczyc, cale zycie ;-)

Gość androoo
Mezczyźni tez stersy zabijaja pochłanianiem zywnosci.Moze przyjzyjcie sie swoim mezom,waszym relacjom,moze tam tkwi cały problem.

Gość androo wrog
heja a ty jakas ze wsi jestes..jak to kjobieta...zachowanie kulinarne mezczyzny...nie zyjemy w sredniwieczu ona do pracy chodzi on tez ...moze on jej powinien zaczac gotowac i przeszliby na diete..ale widac z tych wypowiedzi ze on nie hcce skoro ona zdrowo je ON NIE::::::::chyba idz jutro na sume:)

androo lepiej popatrzcie chlopy na siebie i nie usprawiedliwiajcie swego wstretnego wygladu bo to nie ona wygląda jak swinia tylko on jak wieprz a ona sie go brzydzi bo wychodzila za mąż za czlowieka a po 5 latach ma w domu tucznika ktory glupio zre i glupio gada. jakby to ona byla gruba a on szczuply to on by sie tu wyplakiwal jaka ma brzydką żone, a ty bys mu współczuł tak jak teraz współczujesz. wam wszystko wolno a nam nic