Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariuję...........

pieszczoty oralne

Polecane posty

tak.slina do nawilzenia!ja kiedys zrobilam facetowi loda z kostka lodu.!umieral z podniecenia!!!

no ale skoro piszesz ze bedzie Ci ciezko sie przelamac, to rozbijcie to na mniejsze kroki. bedzie Ci duzo latwiej i bez zadnego stresu. a chlopak jak Kocha to poczeka zreszta jak oboje 1raz to bedzie tez zadowolony;)

Gość Gwiudek
Zerznij faceta jakim bolcem w dupsko, to odechec mu się seksu!

Gość Duzy XD
zajrzyj na gg ;p do mnie;p

Gość BarcaXXX
wierz mi, lodzik jest OK i tylko na poczatku wydaje sie to straszne. jak facet jest czuly i widzisz (a przede wszystkim czujesz), ze sprawiasz mu przyjemnosc, to Cie bardziej nakreca i wszyscy sa zadowoleni. oby szybko sie odwdzieczyl :)

Gość Bożenka29
Lody podobno juz sprzedają, bo jest ciepło. Lepsze top niż ssanie brudnej fujary (i cuchnącej).

no dobra rozbić na kroki czyli jak? no mysle ze zrozumie ale też nie chce żeby jemu bylo głupio że jestem w tym wszystkim taka niezdarna.. no wolałabym zacząć od czegoś prostszego, tylko czego np?

Gość smells like 90 *
a znaliście się wcześniej?

no właśnie nie, po 3 tyg zostaliśmy parą to była taka strzała amora że tak powiem;) ale to nie ma dla mnie znaczenia bo i tak mam wrażenie że bardzo długo go znam

Gość smells like 90 *
mhm...to może faktycznie ty mu nie rob tego loda :P

ok postaram się wykorzystac te rady jakos w praktyce:P najwyżej zrobie z niego mojego krolika doswiadczalnego;) hehe dlaczego nie? :P

podejdz do tego z fantazja;) mam ci krok po kroku rozpisac. rob tyle na ile sie z tym dobrze czujesz. a jak sie nie czujesz nie rob. zawsze mozesz poczekac na wlasciwy dla Ciebie moment. facet to powinien uszanowac a jak nie- to szlus i sie nie nadaje i nie ma co sie pakowac. jak dla mnie przynajmniej

Gość smells like 90 *
bo to grzech :D :P:P:P

Gość ghbsfnckixjunfsik
Ja mam 23 lata, jestem w pierwszym poważnym związku, zakochałam się tak bardzo jak tylko się da. Mój Kochany zaczął mnie pieścić oralnie zanim jeszcze ja włożyłam rękę w Jego spodnie. Potem kiedy już to zrobiłam stwierdziłam, że kurcze, ręką to sam sobie może...czemu nie...myślałam, że nie dam rady, że mi będzie niedobrze czy coś w tym guście...nic z tych rzeczy...był bardzo zaskoczony ale i szczęsliwy...i w sumie to jest to dla mnie ogromna przyjemność a całowanie Jego męskości nie jest dla mnie niczym obrzydliwym, choć tak jak Ty, jeszcze niedawno nawet sobie tego nie wyobrażałam :P Jeśli go kochasz mocno i jesteś go pewna nie krępuj się... Pozdrawiam :)

ooo nie od mojego krocza póki co niech się trzyma z daleka..:P no dobra. załóżmy że będę go pieścić ustami ale co potem? nie będzie się brzydził pocałować mnie? przeciez to troche jakby całował swojego penisa :|

Gość Duzy XD
Zapewniam cie że nie bedzie sie brzydzil :) bedzie lizal i lizał;p nie rob problemów z niczeggo;p;p hmmm:)

no wiesz ty tu jesteś znawcą a nie ja ;) nie wiem co stanowi problem a co nie :P

Gość Duzy XD
chodz na to gg to ci szybciej wytłumacze;p nie daj sie prosic;p

co mi z tego gg jak sie nie odzywasz? :D