Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edessa

Przyjaźń kobiety i mężczyzny

Polecane posty

Czy wierzycie? Co jesli jedno czuje cos wiecej? Ja niestety zakochałam sie w przyjacielu...

Gość BarcaXXX
ja mam takiego przyjaciela od 18 lat. razem sie wychowalismy, jest dla mnie jak brat. nigdy miedzy nami nie bylo nic poza przyjaznia. jesli juz jakas milosc to tylko braterska. dlatego wierze

Nie wierzę w przyjaźń mężczyzny i kobiety bo prędzej czy później któreś zaczyna czuć coś więcej i cała sprawa się komplikuje. Na siłę kogoś nie zmusisz żeby Cię pokochał.

Gość BarcaXXX
ja wlasnie wierze w taka gdzie ludzie od malego sa razem, wlasnie jak rodzenstwo

Gość dziwa
ja nie wierze, wszystkie przypadki jakie znam skonczyly sie tak ze jedno sie zakochalo a drugie czulo tylko przyjazn...

a czy przyjazn to nie jest idealna podstawa do udanego zwiazku? ten chlopak mowi ze on potrzebuje czasu zeby pokochac... tak prawdziwie nie jak szczeniak bo jest kolo 30 a poza tym wiem ze nie bawi sie uczuciami dziewczyn, w koncu go znam ale kilka tyg temu pocałował mnie... co myslicie :|

Gość BarcaXXX
a jak sie zachowal po tym pocalunku?tlumaczyl to jakos? bo chyba tak sobie Ciebie nie calowal...

tzn to było brill, potem poszlismy spac razem, i mnie w nocy przytulal trzymał za rece... a rano zartował, smiał sie, gralismy bilismy sie poduszkami na łozku... nie wiem co mam myslec teraz

Przyjazn kobiety i mezczyzny.. predzej czy pozniej skonczy sie w łozku, no chyba ze to gej :-D

no to napisalam jak nie wiesz co myslec to mysl ze to gej.

Istnieje taka przyjazn ale zdarza to sie niezwykle rzadko tak jak ktos wyzej pisal : predziej czy pozniej jedna strona moze zaczac cos czuc do drugiej a wtedy problem pojawia sie . Osobiscie mam przyjaciele , znamy sie od 7 lat . Nie powiem jest bardzo atrakcyjny fizycznie i mnie pociaga ale to tylko pociag aczkolwiek kiedys bylam Nim zauroczona ale to byla chwilowa fascynacja ktora na szczescie minela badz co badz nie bede zapeczala : takie ciasteczko miec w lozku to bym chciala :classic_cool: :D

Gość Z różą w butonierce.
Żeby nie było tak łatwo, powiem, że jestem w wieku gdzieś między 22 a 30 lat. Dla zainteresowanej dziewczyny podaję swój profil na naszej klasie. Są tam moje zdjęcia, więc możesz mnie zobaczyć... http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Jeśli też nie lubisz milczącego telegonu komórkowego, daj mi znać... na NASZEJ KLASIE. Cześć... Z różą w butonierce. UWAGA! TYLKO TEN PROFIL jest autentyczny, reszta to podszywy. BEZ podszywu! :)

Gość wituś-sprytuś
Takie coś nie istnieje.Zawsze jest kombinowanie jakby tu laskę wybzykać