Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_robic_mam___

co zrobic zeby stopy byly ladniejsze??

Polecane posty

Gość buzk buzki buzki
usun grzyba

Gość co_robic_mam___
nie mam

Gość makabra1233
Umyj :D

Gość kup tarke do stop i jazda
raz w tygodniu, na co dzień smaruj kremem dernilan (do kupienia w aptece za 7zł), raz w miesiącu kosmetyczka i wsio :p Ja tak robię i stopy mam piękne i zadbane :P

Gość co_robic_mam___
zachwalali ? :( mam straszny kompleks na ich punkcie palce mam krzywe i w ogole bleee :( co zrobic zeby wygladaly lepiej?

Gość raczej plaskostopie...
rob na to cwiczenia, tzw robaczki - stajesz na podłodze i przesuwasz sie do przodu tylko podkurczając palce stóp... rozumiesz? albo podnos przedmioty z ziemi stopami, jakieś szmatki czy coś, poduszeczki...

Gość co_robic_mam___
nie mam plaskostopia... nie chodzi mi o to zeby krzywe palce sie nagle wyprostowaly, chce zeby moje stopy wygladaly lepiej i bardziej byly zadbane.. juz mi tu dziewczyna polecila jakis krem, w poniedzialek sobie kupie.

ya;/ ale masz krótkie paluszki zrób sobie pediciure bo ten lakier tylko sprawia ze sie wydaja takie kulki i stosuj kremy i nie chodz w butach z czubami bo to krzywi palce

mario ty jesteś pojebany? :o

jesli nie masz nic sensownego do napisania to wyjdź 🖐️

ale twoje stopy wygladaja jakbys miala plaskostopie POPRZECZNE!!!!

mario8400000000000 ty matoł jesteś, czyli jak ma się wadę to należy to zaakceptować tylko, nic broń Boże nie zmieniać? Jak mam zeza to mam nie nosić okularów bo genetyka? Jak mam skoliozę to mam nie ćwiczyć bo genetyka? Ty jesteś GŁĄB DO POTĘGI ENTEJ mario!

Gość co_robic_mam___
:(

Gość sluchaj mnie uwaznie...
ladnie wygldaja stopy opalone...i nie maluj paznokci na taki kolor. ja najpierw poleruje paznokcie ,pozniej mocze stopy chwile w wodzie z dodatkiem soli kosmetycznych, wycieram ..smaruje kremem( ale stopy a nie paznokcie)najlepiej jakims rozswietlajacym , potem maluje paznokcie bardzo, bardzo bladym rozowym , , na to nabyszczacz i juz.... stopy masz normalne wiec nie przesadzaj .najwazniejsze zeby nie byly takie blade, wtedy malo ktore wygladaja ladnie.

Gość sluchaj mnie uwaznie...
a zapomnialam... przed lakierem klade taki preparat w lakierze antybakteryjny... zawsze sie przyda. a i grzyba nie masz ale tez staraj sie po myciu zawsze dokladnie wycierac miejsca miedzy palcami , do sucha i co jakis czas nie zaszkodzi uzyc jakiegos srodka przeciw grzybicy. pozdrawiam

Gość fgghh
Autorko - masz po prostu NIELADNY KSZTALT PALCOW U STOP, i pewnie calej stopy. Mam wrazenie, ze masz szeroką, i dosc krotka stope (moge sie mylic, to tylko fotka). Masz nieszczególnie atrakcyjne małe krotkie paluszki. O niebo ladniejsze sa niestety stopy z dluzszymi nieco paluszkami, bardziej smukle i przede wszystkim węższe. Trudno. Z tym nic nie zrobisz. Musisz je zaakceptowac i cieszyc sie, ze nie masz np. pierwszego palucha ogromnego, a reszty malutkiej (jak moja kumpela), lub drugiego o wieeeele dluzszego niz pierwszego palucha (jak moja przyjaciolka). Dodam, ze zadna sie tym faktem nie przejmuje, i obie biegaja w japonkach:) Grunt, to ladnie pomalowane pazurki, powiem szczerze, ze Twoj lakier nie jest szczegolny, zmien albo na czerwien, lub mocny nieperlowy roz (ale nie taki wiejski) jak chcesz ciemny, ale lkepiej jasny...np. blady, nieperlowy roz taki jak do frencha, ale bez frencha. wyglada slicznie:)

Gość fgghh
feteszysta, w czym rzecz?:)

ja bym sie upierala przytych cwiczeniach na plaskostopie poprzeczne, przypuszczam, ze moga ci stope wysmuklic, bo zaczkodzic nie zaszkodza :O ja mam zato widoczne żyły 😭

Gość fgghh
fetyszysta - bo normalnie dałam z siebie wszystko:O ;)

aha, ale przynajmniej dowiedziałem się, że istnieje więcej niż jeden rodzaj różu, ba! Że jest ich wiele. I nigdy nie dostrzegę między nimi różnicy ;]