Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herj hejka heeej

Poszukuję niebieskich eleganckich butów.. pomozecie?

Polecane posty

Gość herj hejka heeej

szpilki czy cos... :) jesli sa w jakims sklepei typu deichmann czy cc, to dajcie link albo do jakichs netowych sklepow czy na allegro..

Gość herj hejka heeej
granatowe:)

Gość herj hejka heeej
yy

Gość herj hejka heeej
pomozcie

Gość herj hejka heeej
o

Gość herj hejka heeej
mm

Gość herj hejka heeej
kkk

Gość herj hejka heeej
sa slodkei:d dzieki:d

Gość herj hejka heeej
a moze wiesz o jakichs sklepach takich namacalnych:P bo w necie to jednak ciezko znalesc 41... a ja przejrzalam deichmann, ccc...

Gość herj hejka heeej
http://bucikowo.pl/p/pl/1081/fah+lina01+blue.html te mi sie podobaja:D tylko ze kurcze fajnie by bylo zaloazyc na noge i sprawdzic..

Gość herj hejka heeej
rzeczywiscie:) i sa slodkie.. tylko ja naprawde boje sie jednak kupowania przez net.. wydawalo mi sie to ostatecznym wyjsciem.. myslalam nawet zeby sie wybrac do lublina i do jakiejs plazy czy cos... zeby tylko byly graatowe, niebieskie...

Gość sluchaj mnie uwaznie...
takie sklepy realne mowisz... no nie bardzo bo ja praktycznie wszystko w necie kupuje( i tak stalam sie wlascicielka kilku par za malych albo za duzych butow i ciuchow eh) a w deichmann w Wola Parku jak kupisz buty i ci sie cos odwidzi to jesli byly nie noszone to mozesz zwrocic w ciagu 3 miesiecy i wogole nie robia zadnych problemow .no musisz po prostu sobie pochodzic i poszukac... ale teraz jest duzo przecen np w takim sklepie chyba bata na marszalkowskiej.nie znam dokladnego adresu ale on jest miedzy Hoza a zurawia. zakladam ze jestes z Warszawy?

aj chyba nie jestes z Warszawy... no nic, wiesz kupowanie przez neta nie jest takie zle bo zwykle jak dobierzesz zly rozmiar to mozna wymienic tylko ze sie traci za przesylke.

tak sobie teraz pomyslalam ze to moze lepiej ze sie boisz kupowac przez neta bo ja tez sie kiedys balam ale ..jak juz zaczelam to praktycznie codziennie cos kupuje , i niestety nie zawsze jestem zadowolona )-:

Gość herj hejka heeej
jestem spod lublina. yslalam o wybraniu sie do ryk czyi w strone wawy, do lublina... tu juz zlazilam prawie wszystko. a chce miec niebieskie czy granatowe, bo mam niebieska sukienke i nie moge miec jakichs czarnych butow bo to bedzie smutno wygladalo... boje sie wlasnie kupic przez net, bo nie mama jakies fajnej zgrbaje stiopy i moze byc problem... dzieki ze sie zainteresowalas tematem:* nie wiem co robic teraz... mam tylko 2 tygodnie zeby cos znalesc. myslisz ze w takim lublinie w deichmannie jest wiecej butow niz w mniejszymmiescie? zreszta przejrzalam ich strone. nic...

Gość herj hejka heeej
no mama duza noge 41... i dosc szeroka, wysokie podbicie. nie kazdy but pasuje. a tu wlasnie czas tez gra rolę... chcialabym wygaldac bosko:)

Gość herj hejka heeej
i zeby jeszcze wygodne byly, rozchodzic je troszke trzeba.. a sluchaj:) nie uzywalas kiedys przypadkiemtakich zelowych wkladek do butow na obcasie. ciekawi mnie czy sie sprawdzają

a umiesz chodzic na szpilkach? bo ja tak srednio..ale kupuje je na potege (-: mysle ze asortyment maja raczej taki sam w kazdym sklepie. np w Wawie w deichmann jest maly wybor, naprawde nic specjalnego, w sumie jak masz 2 tyg na kupno idealnych butw to nie kupuj przez neta bo jak okaze sie nie takie jak chcialas to moze za dlugo trwac ich zwrot. Pozatym ja wcale nie byla bym taka pewna czy czarne buciki nie beda pasowac do niebieskiej sukienki, gorzej bedzie jak kolory sie "pogryza" przepraszam za brak polskich znakow ale cos mi sie klawiatura popsula i musialam na angielskie znaki przestawic.

uzywalam wkladek bo w lato mi sie troche nogi pocily i wrecz palcami szorowalam po ziemi ehhe bardzo zadowolona z nich bylam. a jak tak bardzo bardzo bys chciala kupic buciki to jedyne miejsce jakie znam gdzie jest naprawde wielki wybor(PONAD 100 STOISK Z SAMYMI BUTAMI) i sa sliczne buty to bys musiala sie wybrac do warszawy do " kadetow" przy Palacu kultury. napewno bys cos sobie wybrala