Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karadoosa

Butik dla bogaczy- wstep wzbroniony?

Polecane posty

Gość Karadoosa

Dzis zaszalalam sobie i zrobilam rozpierduche w centrum handlowym na stoisku z versace, prada itp. Poniewaz wbrew obawom obsluga przyjela mnie nadel mile (nie wiem, ale mam kompleks po obejrzeniu Pretty Woman) i chociaz nic nie kupilam, bawilam sie swietnie. Teraz mam ochote poszalec w butikach tychze projektantow (szalenstwo ma polegac na ogladaniu, przymierzaniu oraz grzecznym odawaniu z westchnieniem "Moze kiedys bedzie mnie stac". :). Jak myslicie czy normalnie ubrany zjadacz chleba bez problemu moze sobie poszperac? Macie jakies mile i niemile doswiadczenia? Pytam tylko i wylacznie klientow, ktorych nie stac na takie rzeczy.

Gość Karadoosa
oj dla przyjemnosci szperania. A moze cos znajde i bede pol roku zbierac na to? ;) A jak nie to chociaz tak dla rozrywki. Znam facetow co stoja godzinami przed zaparkowanym ferrari i podziwiaja. A ja nie moge podziwiac kiecki?

Gość ertygo
dobre :)

Gość Karadoosa
Boze ale wy jestescie zdrowo po..bani. Nie dosc ze dwoch chlopow uczepilo sie topika o babskich zakupach, jak rzep psiego ogona, to jeszcze pitola nie na temat. Ok ide bo szkoda mi czasu na czytanie tych bzdetow.