Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxx1

Stosunek w wodzie

Polecane posty

Gość xxxxxxx1

Mam pytanie. Czy jest możliwy stosunek w wodzie? Ostatnio próbowałam ze swoim chłopakiem tego rodzaju "zabawy" jednak nic z tego nie wyszło. Za każdym razem kiedy chciał we mnie wejść jego członek tak jakby się "wyginał". Miałam wrażenie że przyczyną tego był za duży opór wodny i to ta woda go ode mnie wypychała. A może to było dlatego że przestrzeń była dość mała gdyż działo się to w wannie? I czy jeżeli już do czegoś dojdzie to jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Proszę o odpowiedź doświadczone osoby.

Gość ola444
jest to nie bezpieczne bo do pochwy dostaje się woda no i wiesz...

Gość no i nie wiem....

Gość aśka kutaśka
raz próbowaliśmy i się nam nie spodobało. faktycznie problem z włożeniem penisa, uczucie "pełnej pochwy" - woda się dostaje, no i wcale nie za przyjemnie

Gość emamciaaaaaaa
taki stosunek nie chroni przed ciaza !!! kazde zblizenie moze prowadzic do ciazy bez wzgledu na to czy w wodzie czy na stojaca czy jak kolwiek inaczej !

Gość A tak to
To jest "pompowanie macicy" W ekstremalnych przypadkach może dojść do jej pęknięcia. To, że czasami niektórzy się tak bawią i nic im się nie stało nie oznacza, że zawsze zakończy się to szczęśliwie.

Gość frufru
prawdopodobieństwo zajscia w ciąże jest dokładnie takie samo jak podczas innych neizabezpieczonych stosunków seksualnych.