Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetarianka0010

Licea w Poznaniu. Puyanie do ludzi z Poznania.

Polecane posty

Gość kafetarianka0010

Witam, od września przeprowadzam się do Poznania. Chciałabym zapytać jakie są licea w Poznaniu, a dokładniej pod względem nauczania. Prestiż itd. Idę teraz do klasy maturalnej ( 3-ciej) i nie zależy mi na tym żeby było to liceum najlepsze, bo przygotowania do matury już częsciowo mam za sobą, chcę tylko skończyć szkołę. Macie jakieś propozycje co do szkół?

Gość kafetarianka0010
moja średnia oscyluje w granicach 4,0 ( dodam, że obecnie chodzę do liceum o b. wysokim poziomie nauczania )

Gość kafetarianka0010
ponawiam

Gość pupa77
Liceum jak liceum, najważniejsze na jaką się trafi klasę. Podobno jedne z lepszych to 1, 3, 8,2. Jedynka ma fajny gmach, prawie w centrum. Jest to jedno ze najstarszych. Ja chodzilam do 8 - na biol-chem, świetnie przygotowują tam na medycynę. 2 - to liceum humanistyczne. Lepiej chodzic do dobrego bo nie ma penerstwa.

Gość kafetarianka0010
ja przygotowuję się do studiowania nauk ekonomicznych.. angielski geografia na rozszerzeniu, polski i matematyka podstawa.. problem byłby z dopasowaniem profili.. a także.. nie wiem jak biorą średnią pod uwagę? trochę ten rok zawaliłam, ze względów zdrowotnych.

Gość kafetarianka0010
srednia mam wysoko czy zostane prezydentem ?

Gość kafeterianka0010
nie potrafilabym rowniez zapomniec o woznym Waldemarze:) Po zajeciach zawsze za szatnia pozwala mi sie zajac jego osobistymi przyborami szkolnymi:)