Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat może być

No kurna, ja nie mogę z tymi postami na kafe

Polecane posty

Gość brat może być

Odpowiedzi na niektóre posty są tak absurdalne, że aż nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać... :O

Gość ktore na przyklad
???

Gość udajecie ze was nie ma
which ones :o

Gość żal żal żal
żal kafe

a jakie niektóre tematy są beznadziejne, tez tylko plakac

Gość brat może być
No te absurdalne boli mnie jak wyciągam tampon- a moze nie wsadzaj go do nosa po prostu... tak z teraz, a jeszcze by sie z milion innych znalazło...

Gość sam/sama nie lepsze wymyślasz
:o

Gość brat może być
Niestety, nie jestem tak błyskotliwa... :O

ale po co takie glupie i tak duzo? juz mnie mndli od tych staraczek, grubasów odchudzajacych , pan po 20, 30, 40, 50, 60 100, na kawie alpadze i innych napojach

Gość blondyneczkaaaiii
2*25..buahahaha o tej apaladze mnie rozwaliło:) FAKTYCZNIE:)

herbatniczek18>>>. a ja wiem dlaczego ? ;).....nie miescisz sie w zadnej grupie wiekowej i sama kawe musisz pic :)

Gość brat może być
wczoraj przegladalam tematy - smieci zglaszalam na smietnik kurde, mowie wam - w polowiek kwietnia skapitulowalam, tyle tego bylo, masakra... i taki smietnik jest :O mody powinny skasowac wszystkie posty starsze niz 2 tygodnie, automatem

mnie chyba najbardziej wkurzaja staraczki i otyle panie

A mi kabel USB a co mi po tym jak założę jak nikt się nie wpisze, jeszcze nie spotkałam nikogo z mojego rocznika. W końcu i tak by wyszło że sama muszę tę kawę pić

Gość do herbatnika lepsza herbata
czyż nie tak nazwa wskazuje?

Forum jest dla Wszystkich, ale nikt tu nikogo sila nie trzyma ;) Zawsze mozna omijac tematy nas denerwujace ;)

biorę ten pomysł ze zmyłą ale coś o herbatniku i herbacie dorzucę. Ale nie dziś,dzis mi się nie chce, poczekam aż bardziej tłoczno sie zrobi żeby temat mi nie podupadł.

omijac jak caly spis tematow to odchudzaczki, staraczki, panie na kawie i alpadze, potem co sądzicieo sukience i tej dziewczynie co idzie, potem seks analny, potem sponsorowane panienki itp itd

Gość brat może być
Przedmówcom chyba o to chodzi, ale mnie, jako autorce topiku :O chodziło o coś innego... Ja już nie wiem, czy te absurdalne odpowiedzi, to kwestia poczucia humoru czy durnoty autorów...

do herbatnika lepsza herbata>> zasze kierujesz sie tym co wskazuje nazwa ?.......baca tez na drewnianym plocie widzial napis pipa ;)....do dzis wyciaga drzazgi

2*25 --- i taki jest cel tego forum , aby kazda kobieta mogla sie wygadac , poznac kogos , poradzic sie , wspierac a wszystko to zycie moja droga , to czego nie ma w realu zawsze znajdziesz w necie ;)

Gość brat może być
śka kutaśka ale nie lubię gdy mnie liże... akurat to wydaje się mi krępujące hehe 22:11 [zgłoś do usunięcia] aśka kutaśka Mam Zahamowania po tym jak kiedyś pierdłam tak siarczyście aż mu krew z nosa poszła [zgłoś do usunięcia] aśka kutaśka Krępuje mnie lizanie odbytu bo kiedy sie podniece mam tendencję do niekontrolowanego wydalania stolca. Tyle w temacie i podszywacze spadać. 22:29 [zgłoś do usunięcia] aśka kutaśka podszywaczu 22:35 [zgłoś do usunięcia] aśka kutaśka spadać podszywacze!! Poprostu kiedyś jak mój facet lizał mi pupke, to chciałam po cichu puścić bączka, ale niestety, pierdłam i poszła sraka na jego buzie nosz nie mogę z tymi absurdalnymi podszywami... :O

to chyba jestem zacofana bo takie tematy są dla mie nienormalne