Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanny =

jak myslicie, mam 20 lat

Polecane posty

a co wy odniej chcecie? miała ochote zaliczyc 6 facetów to zaliczyła i tyle

Zdecydowanie socjalliberalizm. Co do kierunku to nie wiem za bardzo jak ci to wytlumaczyc, ale mozesz sobie poczytac tutaj: http://www.uio.no/english/academics/admission/rds/bachelors/mathematics.html Matematyka i ekonomia to jak zauwazyles dosc odlegle dziedziny, jednak znajomosc obydwu daje duze mozliwosci pozniej przy wyboze na poziomie magistra. Zwierzat nie posiadam (jeszcze). Ciezko by bylo, ze wzgledu na to, ze wynajmuje pokoj, i duzo podrozoje. To moze ty cos o sobie powiesz? I skad ta ciekawosc?

Gość mowie waaaammmm
ale zapytała co o tym myślimy, wiec sie wypowiadamy

dobra ja sie tu wypowiem bo mnie tu jeszcze brakowało :) 6facetów to nie nrma biorac pod uwage ze przecietnie kobieta ma ok 5 partnerów, ale jesli lubisz ten sport to co sie martwisz co inni powiedza

Nie martwie sie co powiedza inni, raczej jestem ciekawa i chcialam uslyszec rozne opinie. Pytanie wzielo sie stad, ze moi znajomi z Polski i Norwegii roznia sie znacznie pod tym wzgledem.

Gość pan patafian
jestem ciekawy ludzi anonimowość forum pozwala łatwiej wyłuskać szczegóły o których odkrycie trudniej było by w realu (akurat nie twój przypadek) a tak poza tym: 29 lat, programista-projektant, obserwator życia i ludzi, konserwatywny liberał :P lubię komputery, filozofię, motocykle i góry... a i zwierzęta :P

bo w polsce to dziewczyna powinna byc dziewicą do slubu a tam jest równo uprawnienie i w zyciu i seksie

Gość zdfgsgg
wierzcie mi dziewuszki nie chcecie REALNEGO równouprawnienia

Dokladnie Polka, taki sam nasuwa mi sie wniosek. Chyba taka mentalnosc spoleczenstwa po prostu. Wracajac tez do tematu, smieszy mnie ta ogromna agresja slowna. Jesli kobieta mowi ze lubi seks, zaraz pojawiaja sie slowa typu 'puszczalska, 'rozjechana',' 'latwa'. Moim zdaniem zalosne. Pan patafian, milo poznac w takim razie :) podobnie jak ty lubie obserwowac ludzi i ich zachowania, takze i to pytanie mialo takie zrodlo.

ja ez jestem za rownouprawnieniem, ale fakt jest taki ze kobieta ma mniejsze stopy po to zeby blizej zlewu stac.

\"Jesli kobieta mowi ze lubi seks, zaraz pojawiaja sie slowa typu \'puszczalska, \'rozjechana\',\' \'latwa\'. Moim zdaniem zalosne\". Koleżanko mylisz lubienie seksu od lubienia zmieniania partnerów, nikt tutaj nie zarzuca Ci ze jestes puszczalska bo lubisz sex tylko ze tych facetów troche za duzo.

O matko... Ile masz lat? To kiedy zaczęlaś???? :o Dla mnie to zdecydowanie za dużo, i to samo powiedziałabym o facecie w tym wieku, który miałby tyle partnerek. Skoro w wieku 20 lat spałaś z tyloma, to co bedzie jak będziesz miała 30??? 50 partnerów??? I to, ze lubisz sex nie jest dla mnie wytłumaczeniem.

nie jest problemem że lubisz seks ,bo chyba było by nienormalne gdybyś go nie lubiła Wydaje mi sie że problemem jest taka ilość partnerów.Pamiętaj że zmiany partnerów nie powodują fantastycznych odlotów a \"dotarcie \" się z partnerem Podobnie jest u nas zaliczanie partnerek to tak jak sobie zwalenie reką ( może troche ciekawiej) Natomiast seks z partnerka którą sie doprowadza do orgazmu i ona jest niesamowicie tym podkręcona to jest fantazja.Na ogół nie występuje po kilku stosunkach .

Prawiczku, sa kobiety, które do Ciebie pasuja! Ty chyba szukasz w nieodpowiednich miejscach...

Tak wagole to byla to prowokacja.. niewielka, bo pisalam co co naprawde mysle.Z jedna roznica, ilosc moich partenrow to nie 6, a 3, od 2 lat taka sama. Smieszy mnie to, jak latwo ludzie oceniaja innych po jednym zdaniu, jednym suchym fakcie...

Gość jar
Widze ze sumienie meczylo i po poltora roku chcesz sie wybielic!! Wszyscy juz zapomnieli o tym ze sie puszczasz wiec nie musisz sie tlumaczyc . hahaha