Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby_loczek

odchudzanie piętnastolatki

Polecane posty

Gość gruby_loczek

hej mam piętnaście lat, 169 wzrostu i 70 kilo jestem aktywna fizycznie. Jem dużo nabiału zero ziemnaków i zero mięsa. Jaką diete radzicie ?

Gość gruby_loczek
bardzo często jem płatki z mlekiem, i jogurty (ostatnio oczywiście naturalne) ćwicze karate, pływam ( mniej więcej raz w tygodniu ) jezdze na rolkach czasem tez biegam ? co jeszcze jestem zdesperowana koleżanki waża po 20 kilo mniej !

Gość dreamerrr
Ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia!! Zaczełam sie odchudzac bedac własnie w twoim wieku, wazyłam wtedy z 60 kg(167cm wzrostu) po zimie, doszłam do 53 w maju supercudowna dieta po ktorej teraz biedzę nad cellulitem i rozstepami! Chcesz diety? to zmien ja na zawsze, nie na miesiac, pol roku, czy dwa lata ;)

Gość gruby_loczek
nie chodzi mi o super cud diete na miesiąc chodzi mi o stopniowe zmienianie jej na zawsze pewne kroki juz postawiłam -słodyczy ostatnio nie jadam prawie wogole -zero fast-foodu, chipsów napojów gazowanych a teraz mam pytanie co z chlebem ?

Gość dreamerrr
razowy, zero bialego bo tluczy poczytaj o south beach to sposob zywienia na cale zycie i lista dozwolonych produktów jest dłuuga;)

Gość gruby_loczek
wow xd pierwsza fazxa mi odpowiada najgorzej bedzie z nabiałem :( dzięki xD ty też żyjesz na south beach ?

Gość dreamerrr
zylam gdzies przez 2 miesiace(rok temu), wszystko popsul wyjazd, dlatego teraz tu jestem;/.. popijałam jeszcze herbatki slim figura a 1 dnia nie byłam kompletnie głodna

Gość dreamerrr
1dnia (nie chodzi tu o pierwszy tylko o pewien dzien)

Gość gruby_loczek
to ja mam jeszcze jedno pytanie nie ma tam mowy o rzadnych pomidorach ani ogórkach ? a co do owoców to jabłka ? co z nimi ?

Gość gruby_loczek
to ja w zasadzie od jutra i nie ma bata rzadnych lodów (to moja pięta achillesowa)

Gość fdffddsd
nie jedz zyklych platkow tylko owsiane mieso i ryby edz ziemniakow tz nei

Gość ja nie wiem nad czym sie
najlpeij to w ogole nie jedz chleba i tez zrezygnuj z platkow, zorb sobie jakies saltaki zamaist tego- ogorek,pomidor,jajko,zielona cebulka, salata ,kukurydza td. plus troche majonzeu i tunczyk.

Gość prosze nie zaczynaj
się odchudzac:/ mam tyle lat co ty, w zeszłym roku ważyłam 72 kg przy 160, teraz coś koło 45 kg. najpierw kilogramy leciały na 1000 kcal, czyli zdrowo, jak schudłam jakieś 5 kg to miałam zastój. zaczęłam jeść 500 kcal, potem 300, potem zaczęłam robić głodówki bo nie umiałam przestać... teraz już nie mogę jeść normalnie bo tyje nawet na 1000 kcal. dziewczyno wystarczy ruch nie przechodź na żadne diety bo to cię zniszczy

Gość gruby_loczek
przeciez south beach to jest super sprawa nie zadna dieta,

Gość gruby_loczek
no jak narazie mi idzie świetnie, jutro jadę na trzydniową wycieczkę do warszawy, ale diete trzymam ostro xD