Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja25

blada cera

Polecane posty

chciałabym zaczac taki temat -czy gorszy przypał chodzić w lato w rajstopach lub długich spodniach czy pokazywać śnieżnobiałe nogi?dodam,że moje nogi baaardzo trudno sie opalaja i na nic zdadzą sie rady,że im wcześniej wystawie je na słońce tym szybciej opalea na solarium narazie nie moge chodzić!Jesli możecie to napiszcie co sądzicie!

Gość przypał to kraść
i się kurwić

chciałabym wiedzieć co o tym sądza inni bo ja myśle,że takie blade nogi to wstyd pokazywać i przewaznie chodze w lato wdługich spodniach!:(

Gość ja też mam blade nogi
i zwykle zakladalam dlugie spodnice ale w tamtym roku zaczelam sie smarowac samoopalajacymi chusteczkami rossmana i jakos razniej mi je było wystawić.

no też tak pomyślałam o tym balsamie brązującym tylko,że ponoć po takich kosmetykach sa plamy lub smugi ......

już wolę widzieć kogoś w długich spodniach niż ze śnieżnobiałymi nogami :O widziałam juz taką jedną pannę w tym roku, fajna laska, fajnie ubrana ale biała jak ściana i to odebrało cały jej urok balsamy brązujące to dobry pomysł :)

no wlaśnie tego sie balam bo sama reaguje tak jak widze osoby blade jak ściana!:(