Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h plus h

kocham ale ona ciagle podejrzewa.....

Polecane posty

Gość h plus h

ze ja zdradzam.....jest mi przykro ale tlumaczenia ze tak nie jest nie wystarczaja.......sam juz nie wiem jak mam jej to tlumaczyc.....kwiaty, prezenty, ostatnio juz z mojej strony udawanie obrazonego na te teksty nie wystarczaja..... jak mam jej przetlumaczyc ze jej jedyna??????

Gość h plus h
prosze!!!!!!!!!!!nie radze sobie!!!nie chce od niej odchodzic bo wiem ze ona mnie tez kocha....ale dlaczego mi nie ufa??? wynajalem znajomego...detekt... bo mialem szczerze to ja watpliwosci......ale okazalo sie ze spotyk a sie tylko z kolezanka..wybulilem kase .....i po co??!!!! wiem ze sam mialem problem z ufaniem ale czy tym moglem ja jakos zarazic???

ja ci poradze... hmmm .... kupuj kwiaty drobne prezenty, czest pisz slodkie esemeski , zostawiaj lisciki w jakis jej rzeczach nie wiem - w torebce w kosmetyczne niech przeczyta w pracy:) hmmm czesto mow komplementy !! kobiety tego potrzebuja! zabierz ja na wekend, do kina, na spacer gdziekolwiek...

Gość nic nic nic nie pomoze
ile ty masz lat chlopcze? jak poderzewa to na pewno ma powod. a ty nie jestes bez winy.

Wypowiem się jako żona. Nie przesadzaj z tymi komplementami i kwiatami bo faceci tak raczej nie roibią. Gdyby mój mąż zaczął dawać mi kwiaty, prezenty i mówić komplementy to od razu bym podejrzewaa zdradę.

Gość h plus h
Ikkunaprincessa: ona to wszystko ma......zawsze kwiaty bez okazji, wyjscie, NAPRAWDE....zawsze powtarzala ze robie wszystko to o czy marza kobiety......ALE JEJ NIE ROZUMIEM....... a lat mam 32 jesli chodzi o scislosc, nie chodzi o zlosliwosc ............. moze o jakiegos specjaliste???? tylko czy to nadeje sie do specjalisty???

Gość h plus h
kwiaty i prezenty dawale jej od zawsze>>>uwielbialem jej robic niespodzianki np dodatek do sniadania:-) uwazam ze zasluguje na to jako kobieta mego zycia..............ale nie rozumie tego co juz pisalem wyze\j........

Gość frufru
weź ją jeszcze raz wybzykaj na balkonie na oczach sąsiada to może jej przejdzie :D

A może weekendy zbyt często spędzacie osobno? W ogóle może za późni wracasz z pracy? Może też ma jakieś znajome, które zostały zdradzone przez partnerów, stąd stała się ostatnio nieufna.

Gość lubię bąbelki
niektóre kobiety są takie, na to sie juz nic nie poradzi ... może w przeszłości cos się stało, że teraz tak Cie pilnuje... a nie wiem nie wiem....

Gość if tommorow comes to me
Też kocham i ciągle podejrzewam partnera o zdrady. nikogo nigdy nie złapałam na zdradzie, ale wiem, że ludzie się zdradzają i nie do końca chce mi się wierzyć, że to mi właśnie trafiło się takie szczęście :) Po prostu trzeba tu wytrwałości w działaniu, takiej stuprocentowej pewności, że druga osoba nic złego nie robi. I nie dojdziesz do tego dając kwiaty czy czekoladki, liczą się codzienne zachowania. Pozdrawiam.

Gość choholudek
rób tak jak napisała "Ikkunaprincessa" w pierwszym swoim poście to Cię szybko kopnie w dupe... ;D

Gość h plus h
jestem pewny ze jest wierna! zreszta ja tez! gdyby doszlo do zdrady to umowa byla jasna, najpierw rozwod podzial majatku i wyjazd....po co jakies kochanki czy tam kochankowie......chore... tylko chodzi o to ze ona poprostu jest zazdrosna i koniec!!! fakt ze czasem popatrze na jakas panne ale to chyba normalne...ona tez patrzy ale czasem z zartu wychodzi awantura jakich malo.

Gość kotka69
och, jakbym o sobie czytałam. Dzięki temu wiem co przeżywa mój facet i aż mi głupio :( Hm..okazuj jej miłość, spróbuj się nie odwracac za innymi, nie komentować ze któraś jest ładna Ogolnie ta zazdrość i podejrzenia wynikają z tego, że ona boi się Ciebie stracić.. :)

Gość miedziobrody
mam ten sam probl z tym ze nie widujemy sie w tygodniu a na weekendy wczoraj zapiłem a ona mi dzwoni i mówi zebym przyjechał zabrac swoje rzeczy bo ma juz tego dosc mimo iż sama mi powiedziała ze w ten weekend nie widzimy sie wiec co ja mam o tym myslec? myslicie ze sie puszcza ?

musi miec widocznie powody ze tak cie podejrzewa moze ja juz zdradziles kiedys?