Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaKrakow

czy 2 miesiace przed weselem znajde suknie slubna?

Polecane posty

Gość WeronikaKrakow

jakie sa wasze spostrzezenia? moze ktos mnie pocieszy:)

Gość adsdasdas
jeżeli jesteś niewymiarowa, albo masz więcej niz 36/8 albo mniej niż 34 - czekasz Jeśli wypożyczasz - może się udać jeśli kupujesz - może się nie udać. jeśli chcesz jakieś badziewie - dasz radę jeśli chcesz piękną suknię - to trochę za późno jeżeli bierzesz ślub w popularnym okresie - nie dasz rady...

Gość na al. kasztanowej
u p.Obajtek kupisz napewno od reki...chyba ze intersueja cie tylko firmowki to raczej marne szanse na kupno w salonie-pozostaje ewentualnie allegro:)

Gość czarna koala
jeśłi masz typową figurę to spokojnie tak. jeśli masz nietypową to trochę trudniej. generalnie szukaj gotowych i próbuj dopasować. jesli jestes na tyle nietypowa ze trzeba by bylo szyc - szukaj szybko krawcowej... generalnie jednak wszystko jest do zrobienia, trzeba się tylko sprężyć :)

Gość misssiaaa
Ja mam ślub na początku czerwca i dopiero co w tamtym tygodniu byłam w praconi sukien ślubnych żeby uszyć. Bez problemu. A suknie wiem, że są dobra, tanie i łądnie wykonane. Miejsce sprawdzone. Wszystko zależy na czym Ci zależy gdzie pójdziesz. W oryginalnych salonach czy praconwaiach, które mają duże "wzięcie" możesz mieć problem (choć niekoniecznie) ale jesli dobrze poszukasz to znajdziesz;)

Gość wystarczy przeszukać allegro
ze wskazaniem na okolice Twojej miejscowości - zdarzają sie prawdziwe perełki!!! Moja znajoma kupiła rok temu za 250 zł firmową suknię w idealnym stanie, bo pierwsza właścicielka nie miała miejsca w szafie ;) więc próbuj!!! jakby co - zawsze pozostaje opcja wypożyczenia z salonu

Gość WeronikaKrakow
dzieki za pocieszenie dziewczyny! ale mam stresa,ze nie znajde:(

Gość znajdziesz
znajdziesz nie stresuj sie bo nie ma czym.a jaki masz rozmiar?moze ci pomozemy jakos?jaki masz styl?pozdrowki i nie stresuj sie tylko jutro ruszaj na miasto :)

Gość WeronikaKrakow
hej dzieki:) marze oc zyms romantycznym a nie szukam jeszcze bo zostalo mi pare kg z ciazy i musze je najpierw zrzucic:(

Gość znajdziesz
hmmm no ale wiesz...nie zrzucisz w 2 miesiace za bardzo a suknie juz trzeba kupowac naprawde...nie ma czasu do stracenia!jesli schdniesz to moze 5kg w te 2 miesiace nie wiecej chyba ze bedziesz sie glodzic a to ci napewno na dobre nie wyjdzie:)