Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawila

rozmiar buta 43 chcę na płaskiej podeszwie i nie ma

Polecane posty

Gość trawila

Jestem załamana! Nie umiem znaleść butów ślubnych rozmiar 43 (wiem, wiem - kajak!) na płaskiej podeszwie. Jeśli już są to na jakimś tam obcasie a ja nie chce na obcasie, chcę na płaskiej podeszwie. Może macie jakieś namiary? Wiecie gdzie takie znaleść? pomóżcie!!

proszę ja tutaj swoje kupiłam tutaj są duże rozmiary i obcas 1cm:) mam nadzieje ze pomoglam

Gość trawila
ale nie podałaś linka:(

tutaj nawet jak spodobały tobie sie buty o kolorze czarnym to przy zakupie w uwagach mozna zminic na kolor bialy.

Gość trawila
no tak, ale na całkiej płaskiej nie ma:( ale dziękuję : )

Gość Iza_30
Droga autorko a czy 1 cm to robi Ci jakąs róznicę? to sie nawet w oczy nie rzuca...rozumiem, ze mozesz miec kompleksy z powodu rozmiaru ale nie popadaj w paranoje.... Ja mam rozmiar 42, 185 cm wzrostu a moje buty do slubu były na 7 cm obcasie.... i w dupie miałam ile mnie te buty podwyzszaja...

Gość tijdti
na zupełnie płaskim obcasie to możesz kupić sobie wywrotki albo czeszki

Gość przejdzie samo
no slubnych butów całkiem płaskich to na pewno nie znajdziesz, bo to by chyba nawet dziwnie wyglądało. A cm nie robi róznicy:)

Gość trawila
Darujcie sobie głupie komentarze. Pytałam Was o poradę, skoro nie potraficie pomóc, nie znacie miejsc gdzie można takie kupić to po cholerę się odzywacie? Nie mogę nosić nawet na 1 cm obcasie. Dla zdrowia mojego a raczej kończyn moich wyobraźcie sobie że ten 1 cm to jest cholerna różnica!!!! a kompleków nie mam i nigdy nie miałam. Już na innym forum mi pomogli, w Daichmanie mają białe ślubne buty na PŁASKIEJ PODESZWIE do rozmioaru 45!

Gość Iza_30
no wiesz...zadnej z nas nie przyszło do głowy kupowac buty slubne w Deichmannie... Ale dobrze, że znalazłas