Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derosre

Czemu jestem widoczna online na naszej klasie?

Polecane posty

Gość Derosre

Dlaczego wszyscy widza ze jestem online- przy mpoim zdjeciu minaiturce jest malutki znaczek zielony i jest napisane na nim online. Od kiedy to pozmieniali? Czy mozna to jakos ominac? Czy mozna zanzaczyc jakas funcje aby inni nie widzieli ze jestem online?

Gość wejdź na dlaczego
zawsze tak było ,tylko ze napis był pod zdjęciem.

Gość Lekkop
Nie zawsze tak byo- bylo tak tylko dla osob które maja zaznaczona opcje pokazuj mi aktywnych znajomych - a teraz mimo ze masz zaznaczoneze nie chcesz zeby pokazywali ci aktywnych znajomych to i tak pokazuja ze ty jestes katywna. To jest mniej wiecej od wczoraj.

Gość można to zmienić
tylko albo w edycji profilu ( w prywatności) zaznaczasz " Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil)" albo jeśli już koniecznie chcesz widzieć kto kiedy siedzi to wystarczy że na stronie głównej, w lewym dolnym rogu gdzie masz "aktywnych znajomych", pod znajomymi masz "widoczny/ niewidoczny" więc ustaw sobie na niewidoczny i nikt Cię wiedzieć nie będzie.

Gość ulkaJ85
Jak proste, to powiedz jak to zrobić tutaj, nikt nie będzie tam szukał. W edycji profilu tego nie zrobimy, zaznaczanie nic nie da.

Gość Samanta z NK
Oj leniuszek, leniuszek !!

Gość Bezbiustna
Kiedy w ogole to zmienili?

Gość hahahav c
to jest mniej wiecej od wczoraj? wez kobieto, zastanow sie co Ty gadasz. ,mozna to wylaczyc. powylaczaj wszytsko co jest zwiazane z byciem online Twoim lub Twoich znajomych.

Gość hahahav c
kurde, wlaczylam sobie te opcje, zebym mogla widziec innych, a inni mnie, pozniej wylaczylam, a ten hujowy online ciagle byl widoczny:O wlaczylam w koncu te opcje i zrobilam tak, jak tam wyzej ktos napisal, zeby po prostu zrobic sie niewidocznym.

Nie zromumieliście autorki :P Tam gdzie masz na stronie głównej aktywni znajomi masz ustaw opis i zmien na niewidoczny. Problem z głowy :P Pozdrawiam

Gość Desorse
Nie rozumiecie mnie. W opcjach mam pozaznaczane zeby nie pokazywac innym ze jestem aktywna, a mimo to od wczoraj kolo zdjecia miniaturki pojawia sie znaczek online!!!

Gość jbnmbv
gdzie dokladnie na glownej stronie mozna wylaczyc online??? bo nie moge znalesc:(

Gość A ja wiem o co biega
OD NIEDAWNA NAWET JAK ZAZNACZASZ NIEWIDOCZNY TO I TAK JEST ZIELONY ZNACZEK ZAMIAST TEN PUSTY SZARY CZY JAKIS TAM AUTORCE WLASNIE O TO BIEGA ZE MIMO ZE WLANCZA NA NIEWIDOCZNY TO JEST ZIELONY ZNAK ONLINE ALE TERAZ POJAWILY SIE KWADRACIKI ZIELONE

Gość MalinowyMichaś199
Ja mam tak samo.. przed wczoraj jeszcze byłem cały czas niewidoczny a teraz za każdym razem jestem widoczny..

Gość malinowa misia
jak to diabelstwo wyłączyć.. ?

Gość no jak zrobić
żeby być niewidpcznym i widzieć dostepnych znajomych jak dawniej?

Gość eeeeeeeeeeej ludzie

Gość ja juz wiem ze
a ja juz to sprawdzilam bo ma tak samo ustawiam sie na niewidzoczy a za chwile, czy po odswiezeniu samo wskakuje na widzoczy.....dlatego zapytalam sie mojego kumpla co tez akurat siedzial na NK czy jestem u niego widoczna to odpowiedzial mi ze nie jestem pomimo ze u mnie samo sie ustawia ze jestem widoczna!tak wiec cos u nich chyba jest nie tak....lepiej niech sie zajmą tym problemem i go rozwiazą a nie jakies flagi wywieszaja na Nk - JA NIE PARTIOTA JESTEM smieszy mnie to!!!!

Gość bini
Mam tak samo pomimo ze ustawiam na niewidocznym jak odswieze strone to znow jestem widoczna masakra mogli by to naprawić

Gość bini
Napisałam do nich i zgłosilam problem ktory nas meczy i odpisali Witam, Dziękuję za zgłoszenie. Uprzejmie informuję, iż błąd został zgłoszony i przekazany naszym programistom. Zapewniam, że szukamy rozwiązania problemu. Przepraszamy za utrudnienia i jednocześnie prosimy o cierpliwość podczas oczekiwania na naprawę. Z poważaniem, Zespół nasza-klasa.pl