Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlena i ja

Kto chce pogadać o oczekiwaniu na ciążę

Polecane posty

Gość sprzeczne uczucia
ja chcę pogadać, tylko nie wiem czy chcę byćw ciąży...

Gość sprzeczne uczucia
kochaliśmy się w dni płodne ale z prezerwatywą, niby wszystko było ok, ale okres mi się spóźnia....

Gość emamciaaaaaa
ja jestem 4 dni po owulacji tez czekam na 2 kreseczki :)

sprzeczne uczucia - jak z prezerwatywą to chyba małe szanse, a okres może się spóźniać ze stresu. Długo Ci się spóźnia? izunia19881019 - tydzień.. to dużo, a ja dwa.. Długie masz cykle?

ja mam cykle 28 dniowe i kochaliśmy sie w 14-15 dniu cyklu okres mialam 12kwietnia i teraz czekamy na dwie kreseczki a jeszcze tydzień a czas wydaje mi sie jakby stał w miejscu

emamciaaaaaa - miałaś przytulanki w samą owulację? Ja miałam 2 i pół dnia przed i dlatego nie jestem pewna czy się udało...

Gość sprzeczne uczucia
wiem, wiem że ze stresu tak sobie to tłumaczę. spóźnia mi się dopiero 2 dni, ale zaczęłam podejrzewacciazę dlatego, że mam jakies dziwaczne zachcianki których nigdy wcześniej nie miałam, zawroty głowy, bolą mnie piersi itd. zrobiłam test (pre- test) bo miał wykrywac ciąże nawet 6 dni po zapłodnieniu na 2 dni przed spodizewaną @ ale wyszedl negatywny. teraz nei wiem co robić. dodam jeszcze że NIGDY nie spoźniał mi się okres.

izunia19881019 - mam cykle 26-dniowe, owulacja była 12 dc, a zbliżenie 9-go i pół. To nasze 6-te podejście.. A u Ciebie to bardziej pewne, bo w samą owulacje :)

ale szczerze my tak nie staramy sie o dziecko jak bedzie to bedziemy szczesliwi :) a jak nie bedzie to zaczniemy wtedy sie starac

Gość sprzeczne uczucia
dziewczyny poradźcie, mam robic nowe testy czy czekac i czemu jezeli jestem w ciazy tamten wyszedl negatywnie? było za wczesnie?

Gość emamciaaaaaa
ja mysle ze nie jestes w ciazy skoro byla prezerwatywa i bylo wszystko z nia ok to nie zaszlas w ciaze do tego test negatywny , mozesz zrobic jeszcze jeden wtedy przestaniesz sie stresowac i napewno @ nadejdzie

Gość sprzeczne uczucia
och z jednej strony bardzo bym chciała dostać @, to ne iczas na dizecko. nei mam środków itp. ale z drugiej chyba bym chciała. mam takie huśtawki nastrojów, że nic tylko zwariować ;(

sprzeczne uczucia - myślę, że poczekaj jeszcze z testem, może się nakręciłaś i organizm wariuje.. izunia19881019 - i dobrze, że masz takie podejście :) U mnie jest kwestia czy plemniczki przeżyły 2 i pół dnia.. ale tłumaczę sobie, że natura wie co robi i jak jest wszystko OK to jestem w ciąży, a jak nie to za miesiąc znów spróbujemy :)

wiesz Marlena i ja ja sie tak nie martwie bo nie musze utrzymanie dziecku zapewnie i wszystko :) dziewczyny nie zwracajcie uwagi na te złośliwe teksty innych!! a za Ciebie Marlena i ja trzymam kciuki zeby sie udalo:)

Gość emamciaaaaaa
nie zwracajcie uwagi natakie typy ;) my staramy sie o drugie dziecko synek ma 2 latka :)

Gość sprzeczne uczucia
i po co ten jad i zawiść? ja nie wiem po co tacy ludzie czytają takie topiki skoro potrafiątylko warczeć ;/

o a zapomnialam dodac ja mam 21 lat i czy dziecko bedzie teraz czy potem to najwazniejsze aby cylo zdrowe:)

izunia19881019 - dzięki :D Muszę się czymś zająć, bo naprawdę za dużo o tym myślę - mężowi nic nie mówię, bo za każdym razem przeżywałam, że mam objawy itp, a później rozczarowanie i to podwójne.. nie będę go męczyć w tym cyklu :D Wiem, że tak samo tego pragnie, jak ja..

Gość sprzeczne uczucia
20. i wiem,że to za wcześnie na dziecko. jezu zwariuję ze sobą.

Gość emamciaaaaaa
ja mam 22 lata o pierwsze staralismy sie 4 cykle a teraz to juz 5 -ty