Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszechwiedzący

Ta czy ta?

Polecane posty

Gość wszechwiedzący

Pozwoliłem sobie skopiować swoją wypowiedź z pewnego tematu. Sądzę, że wynikłaby z tego ciekawa dyskusja. Cytuję: http://www.voila.pl/445/pjpu0/?1 To jest wg mnie kobieta z klasą. Ładnie ubrana kobieco, podkreślona uroda, subtelna, elegancka, z szykiem i gracją. Dla porównania: http://www.voila.pl/450/wg12h/?1 Białe kozaczki, białe spodnie, kurteczka, złoty pasek z bazaru, rózowa torebeczka, włosy na borsuka, skóra spalona solarium. Czy wy kobiety widzicie siebie w lustrze.

Gość Brad Pit.
bez porównania 1. klasa 2. tandeta bazarowa

1. podobnie ubieram się do pracy po pracy to już różnie, czasami też zdaży się pomyłka, ale tandety nie znoszę ...te białe kozaczki.... :O

Gość trombocyt____
Wy durne pipska, prawda w oczy kole!!! Tak ubieram się do pracy, tandeta bazarowa a w rzeczywistości ubieracie się jak pani nr 2!!! Miny na odkurzacz, różowy błyszczyk, tandetne ciuchy!!! Kobiet takich jak pani nr 1 można policzyć na palcach!!! Jestem facetem, wzrokowcem i takich kobiet z klasą w mieście, w autobusie widuję jedną na 10 takich tandetnych!!! Żal mi was hipokrytki!!!

ja sie zawsze ubieram jak pani nr1. :) lubie eleganckie ciuchy. ubior pani nr2 kojarzy mi sie z gimnazjum... a ja juz daaawno wyroslam z gimnazjum :P

Gość kotka222
1. fajna babeczka 2. bleeeee

Gość annnnnnnnn
Pierwsz nuda nuda nuda . Nie cierpie takiego biurowego stylu . Do zaakceptowania tylko do pracy . Druga to szkoda słów , to trudno nawet jakims stylem nazwac .

trombocyt__ myślę, że kobiety w stylu pani nr 1 nie jeżdżą autobusem, może dlatego trudno jest je spotkać :P

Gość trombocyt____
Czepiasz się bzdetów. Nawet sensu wypowiedzi nie potrafisz wyłapac. Czytanie ze zrozumieniem ćwiczy się już w szkole podstawowej...

Martwic to moze mnie Twoje nastawienie do kobiet Ciekawe jak ubiera sie Twoja ukochana?

Gość Ciekawaa dziewczynaa
1. Skromnie i subtelnie.. ale trąci nudą.. może to przez te kolory? Nie lubię takich mysiowatych ciuszków. 2. Styl kurewski, tani i tandetny, ale większość facetów na to leci.. wiadomo w jakim celu. Faktycznie... niektóre dziewczyny przed wyjściem zapominają przejżeć się w lustrze..:o

Gość trombocyt____
Stosownie do sytuacji.

Gość caa vaa
ani jedno ani drugie. ale jak już do chyba bardziej to drugie :/