Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zależy mi na facecie ale...

Poznałam wczoraj w klubie super faceta

Polecane posty

Strasznie przystojny, zabawny, inteligentny, zaradny. Idealny kandydat na związek. Zaprosiłam go do siebie. Spędziliśmy upojną noc. Starałam się i bardzo mi na nim zależało. Dziś z rana on powiedział że musi już iść bo ma jechać do rodziny. Dałam mu kartkę z numerem tel i powiedziałam żeby zadzwonił. Obiecał że na pewno zadzwoni. Niestety po jego wyjściu zobaczyłam że zostawił tą kartkę na szafce w przedpokoju:( Nie wiem co o tym myśleć:( Chciałabym żeby się odezwał. Jak uważacie, odezwie się?

Gość wituś-sprytuś
wydupcył a potem zlał i bardzo dobrze

Gość 1 na 10
nie wierze, ze istnieją takie naiwniary:o 🖐️

Gość wituś-sprytuś
naiwniar nie sieją rodzą się same

Gość byla Roberta
szczerze mówiąc nie jestem zdziwiona.... chyba za bardzo sie postarałaś z tą upojna nocą... Nie wiesz o tym, że raczej nie bzykac sie z "kandydatem na zwiazek" już na pierwszym spotkaniu? Potraktuj to jak nauczke i śpij z kim popadnie w wieczór w ktorym go poznałaś.

najpierw sie puszczasz a potem chcesz zeby zadzownil i gdzie tu podstawy do dobrego zwiazku??? cos chyba nie pokolei sobie ulozyłaś...

Gość byla Roberta
ja przywiazuje do łozka kandydatow i połkam klucz od kłodki .. Dlatego nikt mi nie ucieknie

Gość byla Roberta
hahahah, moja podszyfka w koncu atakuje

Gość ehhehehehhehe
wiesz co wpisz sobie w google PUA i sobie poczytaj to sie załamiesz ;) jestes tylko kolejną ofiarą..

Przespałam się z nim bo naprawdę mi się podobał. Nie widzę powodów żeby się hamować w seksie nie ma nic złego. Z moim ex też się przespałam na pierwszym spotkaniu bo od razu mi się spodobał i po tym wszystkim byliśmy w związku przez 7 miesięcy.

Gość ehhehehehhehe
..na dodatek tą zaliczaną do łatwiejszych :)

Gość wituś-sprytuś
sama sobie winna ty szmato kurewska

To moj kolego był pewnie.Ja tez tak robie sredni w tygodniu mam zaliczone 2 kobiety co w miesiacu daje 8-10 kobiet.Jestem aktywny juz 20 lat wiec ich troche bylo:).Pozdrawiam.Zazdrosni napinacze nie piencie sie tylko wezcie do roboty,czas zadbac o sylwetke a nie popijac piwsko i bujac miesniem piwnym.

Gość byla Roberta
nie ma w sexie nic złego, ale raczej nie tego samego wieczora co zapoznanie. 7 miesięcy to nie rekord świata :P miej troche szacunku do siebie to może i inni bedą go mieli.

a masz chociaz szacunek do siebie nie ma kolesia ktory mysli o lasce powaznie po tym jak na pierwszym spotkaniu sie z nia przespał... ocknij sie i wyciagnij wnioski dziewczyno!!!

Gość wituś-sprytuś
to ile masz lat ?

Jesteście nie mili:( Ja nie udaje i przyznaje się. A myślę że takie osoby które piszą że jestem szmatą mają pewnie wielkie kompleksy i są brzydkie. Bo faceci się za nimi nie oglądają.

no wiesz roznie mozna interpretowac wypowiedzi skoro wiesz jak postapiłas to po co chcesz jeszcze o tym gadac. masz nauczke

Gość byla Roberta
dlatego wchodze księdzu pod sułtanne i mam odpuszczone wszystkie grzechy ... Robie dobry uczynek ..

Gość byla Roberta
przykro Ci czytać, ale niestety nie wyszlo Ci na dobre to jak się zachowałaś. Przełknij to i wyciagnij wnioski. Tyłkiem na długo zadnego faceta przy sobie nie zatrzymasz. A skoro nie musiał sie starac by Cię poznac to nic innego w Tobie nie widział, bo nie mial szansy. następnym razem poprostu bądź troche bardziej niedostępna, bo przylgnie do Ciebie etykietka , że łatwaś i wtedy całe tabuny bedą chętne... tyle, ze nikt nie zapyta nawet jak masz na imie, o telefonie nie wspomne.

Gość elike23
słuchaj, ty poszłas z nim do łózka,bo miałas na to ochote +chciałas czegos wiecej on zrobił to bo miał tylko ochote na seks nic zobie nie obiecywaliscie wiec mozesz czuc sie zwiedziona, ale on nie jest ci nic winny

Gość byla Roberta
hahhahahh podszyfka jak zwykle na miejscu:P

Ona chciala zebysmy jej powiedzieli co o tym sadzimy a jeszcze Nas obraza, nie robi sie tak! kazdy Ci powie to samo: NIE IDZIE SIĘ Z FACETEM DO ŁÓŻKA JUŻ NA PIERWSZYM SPOTKANIU! do you get me?????? tak jak Ty postapuja tylko tanie szm**y no sorry, ale taka prawda. On tę kartkę zostawił celowo żeby dac Ci do zrozumienia ze nic z tego nie będzie. Przyjmij to do wiadomosci i zapomnij o nim. Pójdziesz znowu na impreze i znowu poznasz jakiegos fajnego faceta tylko że wtedy bedziesz juz wiedziala ze masz nie iść z nim do łóżka ani na pierwszym, ani na drugim.... spotkaniu, tylko poczekac co najmniej 2 miesiace. Faceci maja do mnie szacunek bo nie wskakuje im do lozka od razu. Z bylym poszlam po roku i bylam z nim 3 lata i do tej pory byl to moj jedyny facet. Pamietaj nie popelniaj juz takich bledow, bo one zniszczą Twoją reputację! :-P :-)

Gość fewfewfew
przeciez to prowokejszyn...nie ma az tak glupich kobiet

\"byla Roberta Nie wiesz o tym, że raczej nie bzykac sie z \"kandydatem na zwiazek\" już na pierwszym spotkaniu?\" haha, a z innymi można? Cóż za hipokryzja :D

Gość Tutaj rozmwakwajj
AUTENTYCZNA ROZMOWA Z KAFE- CENZURA I WŁAMY NA NICKI !!!! 14:16 ocena może boleć niczym 14:18 [zgłoś do usunięcia] ocena może boIeć 0/10 Postaraj się aby twoje tematy były bardziej nieprzewidywalne. 14:19 [zgłoś do usunięcia] ocena może boleć a czy to legalne moderatorze włamywać sie na nicka - przecież to zaaall- jak skasujesz ten temat to chyba cie zbrechtam 14:20 [zgłoś do usunięcia] o zesz w morde jaka idiotka 14:21 [zgłoś do usunięcia] alezzzaaaal ale zenua włamywać sie komus na konto - nieładnie nieładnie 14:22 [zgłoś do usunięcia] 3525mdladffn o zesz w morde- to jest włąm na nicka obczaj sobie i kliknij oba einsteinie

No niestety tacy sa faceci, nie dziw sie. Nastepnym razem poczekaj kilka dni zanim przezyjesz z nim "upojna noc"'