Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy zyja maturaD

co mozna wziac na jutrzejsza mature!!

Polecane posty

ja biore 3 dlugopisy, dowod i chusteczki ale jak mi kaza zostawic je to ich zabije bo nie mam kieszeni, musze miec chusteczki ! szkoda ze olowka nie mozna!:( na wos biore to samo tylko sciagi w staniku!!:D na gegre to samo ale bez sciag i lupe i kalkulator i linijke:D u mnie bedzie cholernie zimno w sali:D ;/ :|

długopisy czarne moga byc tylko - tak siostra mówi:P

Gość nie mozna olowka
??????

nie, za ołówek na arkuszy i inny kolor niz czarny matura jest niewazna.

Gość nie mozna olowka
o kurde:o ale to na wosie też nie mogę?:o tam dużo zaznaczania no i wiecie...

Gość sputreez
ja biore małą słuchawke z odtwarzacza - mam nagrane wszystko co trzeba! a że mam długie włosy to zasłaniają mi ucho i nic nie będzie widać!

o ktorej bedziecie w szkole? ja juz ok 8.15, kazali nam byc 8.35 przed sala juz:D wiec jeszcze polece siusiu, poszukam sali, zostawie gdzies telefon:D

Obawiam się, że chusteczki będziesz musiała gdzieś zostawić, bo według regulaminu na stole nie powinno ich być. Tylko arkusz, coś do pisania i dowód tożsamości.

no niestety nie mozna olowka, tez sie wkurzylam bo wole sobie podkreslac i w ogole a tu taka lipa....;/ no i nie wiem teraz czy mozna dlugopisem podkreslac w tekscie ale chyba tak

Gość nie mozna olowka
ee zasrańce ;/

no wezcie to jest chore zeby chusteczek nie mozna, trudno wsadze sobie w rekam albo spodnice chyba mnie nie wyleja:D a jak tam bedziecie korzystaly z wody:D lub prawa wyjscia do lazienki??

a u mnie co będzie to będzie ;D bez ściąg bez niczego po prostu ide napisze i tyle ;D a dziś zachwycam się pięknem dnia u mnie bardzo ciepło ;]] dodam, że nie uczyłam się nic praktycznie tylko na ustny polak, który mam już w środę ;D

ja na szczescie ustny polak az 22:d zdaze sie nauczyc pracy ktorej jeszcze ani razu nie przeczytalam:D:D:D

Gość choke
bez kitu z tym ołówkiem :o kurwa, na próbnej nic nie mówili jak latałam z ołówkiem, a zresztą po bokach tekstu zapisuję sobie i zaznaczam co umieszczę w odpowiedziach. tak samo na angielskim, słuchając najpierw robię wstępne rozpoznanie i zaznaczam ołówkiem, potem to ścieram i zakreślam odpowiedź, która bardziej pasuje. a teraz kurwa zamażę cały arkusz, nie będę wiedziała co do czego, bo im się zachciało brak ołówka. popierdoleńcy 😡

z tego co wiem można podkreślać w tekście te akrusze są praktycznie nasze i potem po wynikach możemy mieć wgląd do nich ....

Trzymamy kciuki 🖐️ Mam nadzieję, że będzie łatwe. i nie dajcie się zwariować głupim zasadom tego wolno, a tego nie. Co Wy jesteście z założenia wszyscy oszustami, że nawet nosa nie wolno wysmarkać, ani notatki zrobić?

Przecież jak ktoś wyjmie chusteczkę z rękawa, czy kieszeni, to się nic nie stanie - nie dajmy się zwariować. Co do podkreslania: do sprawdzania idzie ta część, którą kodujecie, to przechodzi przez czytnik. Wszelkie zaznaczenia w tekście, czy przy odpowiedziach nikogo zatem nie interesują.

Gość siedem_lat_nieszczęścia
Ludzie, zachowajcie jakiś umiar bo nie da się was czytać. Chcecie to bierzcie te ołówki, przecież nikt was nie wygna z matury za ołówek :D hahaha :D

mozna chusteczki!!! tylko nowe nie otwierane i komisja ma prawo je przegrzeba ale mozna miec jedna paczke chusteczek czarny dlugopis dowod i tyle