Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

CO MYŚLICIE????????????????????????

Polecane posty

Mam znajomego, podoba mi sie. Poznalismy sie w pubie bylam wtedy z kolezanka jak wyszlysmy to on z kumplami wyszli od razu za nami, my ze znajoma poszlysmy na przystanek a oni autem podjechali i zaproponowali ze nas podwioza no wiec weszlysmy i pojechalysmy potem ten ktory mi sie podoba chcial numer od ktorejs z nas ale ja nie dalam mu swojego tylko podalam mu numer tej znajomej hehe. No i pozniej pisali ze soba, a ja to wtedy olalam. Po jakichs 2 tygodniach spotkalismy sie na dyskotece, ale on do nas nawet nie podszedl i sie nie przywital nawet zaden z jego kolegow, a my otoczone facetami sie swietnie bawilysmy. A na drugi dzien po imprezie pisal ze swietnie wygladalysmy i zeby mnie pozdrowila. PF.. no i oni jakos smsowali ze soba (kolezanka z nim) i znowu po 2 tygodniach bylo spotkanie, tym razem ja, ta znajoma, on i jego kumpel. No troche nudno bylo ale jakos wytrzymalam. Po tym spotkaniu poprosil mojej znajomej o moj numer to mu go podala, i tak zaczal do mnie pisac. Spotkalismy sie raz poszlismy na spacer, on mi wtedy powiedzial ze jest wstydliwy, pogadalismy godzinke i powiedzial ze spieszy sie do pracy, na zakonczenie dal mi buziaka. No i pozniej pisal smsy bardzo mile, oczywiscie odpisywalam mu. Ale jakos wtedy mi nie zalezalo na tej znajomosci nawet. On jest bardzo milym facetem. 2 razy w weekend chcial sie spotkac, ale ja mu napisalam ze nie moge bo siedze w domu i pilnuje siostry co bylo prawda. Za 3 razem w ktorys weekend tez pisal co porabiam w sobote a wtedy mialam urodziny i oklamalam go ze wyjezdzam, w niedziele z rana napisal zyczenia a ja 6 godzin pozniej dopiero mu odpisalam dziekuje. No a to bylo jakis miesiac temu myslicie ze to go tak wkurzylo i sie przez to do mnie juz nie odzywa? Odezwala bym sie do niego ale czuje ze znalazl sobie dziewczyne, pytalam jego znajomego czy kogos ma to nie chcial mi powiedziec. Co Wy o tym wszystkim myslicie? odezwac sie do niego?

Gość zenek z pod wenek
AUTENTYCZNA ROZMOWA Z KAFE- CENZURA I WŁAMY NA czarne NICKI !!!! 14:16 ocena może boleć niczym 14:18 [zgłoś do usunięcia] ocena może boIeć 0/10 Postaraj się aby twoje tematy były bardziej nieprzewidywalne. 14:19 [zgłoś do usunięcia] ocena może boleć a czy to legalne moderatorze włamywać sie na nicka - przecież to zaaall- jak skasujesz ten temat to chyba cie zbrechtam 14:20 [zgłoś do usunięcia] o zesz w morde jaka idiotka 14:21 [zgłoś do usunięcia] alezzzaaaal ale zenua włamywać sie komus na konto - nieładnie nieładnie 14:22 [zgłoś do usunięcia] 3525mdladffn o zesz w morde- to jest włąm na nicka obczaj sobie i kliknij oba einsteinie

NO DZIEKI przynajmniej jednemu wyrozumialemu za wypowiedz pozdro :-)

wyjdz dziecko na plac zabaw wywietrzyc zakurzona mozgownice :-) hehehe

mario ----> ile ty masz lat? po to jest to forum zeby kazdy jak ma jakis problem mogl sie poradzic kogos. A ja nie lubie obrazac ludzi i nie lubie jak oni mnie obrazaja wiec bede madrzejsza i ustapie!

kazdy juz wie ze jestes niedowartosciowany/niedowartosciowana dlatego obrazasz innych!

kur** chcialam napisac o wszystkim o calej tej znajomosci do ch** a jak ci sie nie chce czytac to nie czytaj nikt cie nie zmusza TUKU!

wczoraj wyleciala ci podpaska.., to dopiero mialas przezycie. wspolczuje naprawde ale nie zwierzaj sie w moim temacie tylko zaloz osobny. Nie wdaje sie w takie dyskusje nara pa