Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbgfhgh

Czy facet moze ignorowac dziewczyne,ktora mu sie podoba?

Polecane posty

Gość fbgfhgh

Czy facet jest w stanie ignorowac dzieeczyne, ktora mu sie podoba? tzn. nie patrzec na nia w towarzystwie i nie rozmawiac? ja twierdze,ze NIE,ale moja kolezanka ma odmienne zdanie. Wysnula teorie,ze facet nie patrzyl na nia, poniewaz wsydzil sie :D

Gość cream w pomarańczy
to zalezy od sytuacjii ale np jak mi sie ktos bodoba to ciężko mi ją ignorowac ale jestem niezły więc nic dalej nie robie

Gość Jeee
Dzieci tyle ogladacie TV i madrych gazet czytacie a tak glupie jestescie, czy to mozliwe? Moja przyjaciolka mowi ze to wrecz naturalna kolej rzeczy, ale ja mysle ze media maja zawsze racje.

Gość karolina868
Ale takich ciot jak cream ,oferma, bnb, prawiczki jest jednak malo i mam wrażenie ze tylko na kafeterii. W rzeczywistości z takimi dupami się nie spotkałam.

\"W rzeczywistości z takimi d**ami się nie spotkałam. \" a jak się miałaś spotkać jak nikt się nie przyzna albo nie poznasz ich na tyle żeby wiedzieć albo w ogóle ich nie poznasz :D spokojnie można przyjąć że ze min. 10% populacji tak ma albo i więcej...

Gość o losieeeeeeeeeee
bnb - 10%? pieknie zanizyles. Ja jestem pewien ze niemal kazdy facet przynajmniej z jedna kobieta w zyciu tak mial.

Gość ooo losie
hmmm..............

Gość Jeremy
Po pierwsze to ja tak robie jak widze ze fajna dziewczyna jest z jakims bucem ktorego laska traktuje jak super goscia. W ten sposob daje do zrozumienia ze nie akceptuje jej z tym partnerem. Jak jest inteligentna to zrozumie o co chodzi. I nie mowie tego z egoistycznego punktu widzenia. Bywalo tak ze udalo mi sie uswiadomic takie naiwne dziewczyny i byly mi za to pozniej wdzieczne i stawaly sie prawdziwymi przyjaciolkami. Inne z kolei bardzo mi sie podobaly i zbyt mocno miedzy nami iskrzylo. Po prostu kazde spotkanie to byla maskara kiedy patrzylismy na siebie to oboje glupielismy.

Gość karolina868
Dobra w stosunku do niektóych kobiet może być facet nieśmiały ale na litośc boską nie tak jak oni. Mieszkam na dużym osiedlu, mam wielu znajomych i każdy ale to każdy z męzczyzn w wieku powyżej 20lat ma, miał, bądź robi wszystko by poderwać dziewczyne , a te ćwoki tylko biadolą cały czas na forum w każdym temacie. Z drugiej strony dobrze że nie psują żadnej dziewczynie życia bo to sa goście z uszkodzonym mózgiem.

to moze jest taka nadziej a ze' ten' , że mu sie podobam i tamto haslo 'ze taka laska jak ona na pewno nie chcialaby mnie , '' bylo po czesci prawdą ? ..w życiu nic mnie takl nie wkurwiło , jak to usłszałam:O

Gość o losieeeeeeeeeee
Karolino - dziwne podejscie maja ci twoi koledzy, skoro "posiadanie" (sorry za wyrazenie) dziewczyny jest dla nich tak wazne, ze skierowują w ta strone wiekszosc sil. Dla mnie to tez jest frajerstwo. NIC NA SILE. Nie mowie o siedzeniu z zalozonymi rekami.

Gość karolina868
Może dla tego że chcą w przyszłości założyć rodzinę i teraz chcą mieć jednak doświadczenie w byciu z dziewczyną. Nie którzy w wieku 27 lat już mają żony a nawet dzieci.

Gość gość
A mnie to takie zimne dranie właśnie kręcą ;) Kiedy facet namolnie za mną lata przeważnie zlewam go ... Ale kiedy ignoruje choć z drugiej strony wymienimy się raz po raz spojrzeniem kręci mnie to niezmiernie. Moja sytuacja wygląda tak. Jest taki jeden facet na którym powiedzmy zawiesiłam oko. On mnie ignoruje a ja staram się jeszcze bardziej. Tylko że jak już przyjdzie mi z nim pogadać kompletnie się zacinam aż nie wiem niekiedy co powiedzieć... A nie chciałabym żeby on domyślił się że mi się podoba. Pesze się okropnie przy nim i nie chciałabym żeby to zauważył... Ja to jestem dopiero za przeproszeniem w d***e ;)

Gość gość
Facet moze ignorowac dziewczyne ktora mu sie podoba do bolu.Jest to swoisty filter w sprawdzeniu czy ona jest wartosciowa i naprawde czegos chce.Jest to tez obrona przed niespelniona miloscia ;)

Gość gość
a jak On sprawdzą tą wartościwosć? poprzez uniki czy olewanie nic nie zdziała wiec jak?

Gość gość
Pewnie, że może ignorować taką dziewczynę, która mu się podoba. Nie wiem czemu tutaj różne lale udają głupie, jak wiadomo, że kobiety też próbują nieraz ignorować facetów, którzy im się podobają. Tak to już jest.

Gość gość
06.08 Większej glupoty nie słyszałam. Sprawdzać to sobie można samochód,nie człowieka. Obrona przed niespełniona miłością powiadasz. Jaka miłością skoro taki mężczyzna nawet nie pozwala jej sobie przeżyć. Bo sprawdza. Ignoruje i uważa że w ten sposób czegokolwiek się dowie. Co za głupota.

Gość gość
11.17 dokładnie, a ten komentarz pewnie napisał jakiś frustrat który tak sprawdza kobiety- olewa je i czeka aż one zaczną za nim latać, jak kobieta zacznie mu się narzucać to wtedy uzna że jest wartościowa, taki filtr stosuje :D. Sam nie ma jaj, brak mu odwagi żeby zrobić pierwszy krok więc liczy że kobieta go zrobi nawet jeśli on na nią nie spojrzy bo stosuje swój,, filtr" :D. To pewnie jeden z tych którzy każda nazywają,, królewna z drewna" :)

Gość gość
lepiej byc królewną z drewna niż mieć chłopa bez jaj!:D

Gość gość
ten komentarz pewnie napisała jakaś frustratka która tak sprawdza facetów - olewa ich i czeka aż oni zaczną za nią latać, jak facet zacznie jej się narzucać to wtedy uzna że jest wartościowy, taki filtr stosuje smiech.gif . Sama nie ma jaj, brak jej odwagi żeby zrobić pierwszy krok więc liczy że facet go zrobi nawet jeśli ona na niego nie spojrzy bo stosuje swój,, filtr" smiech.gif . To pewnie jedna z tych którą każdy nazywa,, królewną z drewna"

Gość gość
Uderz w stół ,a nożyce się odezwa ha,ha,ha.

Gość gość
Normalna kobieta, która ma szacunek do siebie oleje takie sprawdzanie i takiego faceta.

Gość gość
21.13 dokładnie.

Gość gość
Jaki ty jesteś głupi, pusty i zadufany w sobie..., na prawdę nie rozumiesz, że gardzę tobą i twoją narzeczoną? Która mimo tego , że wie co mi robiłeś, robisz chce z tobą być...

Gość gość
Pewnych schematow nie przeskoczycie drogie krolewny :) a ci was tak boli ten moj filtr? To ze bedziecie musialy ruszyc doope i sie troche postarac a nie tylko lezec****achniec? :) macie disyc staroswieckie podejscie do zwiazku i dlatego tyle zwiazkow sie sypie bo nagle krolewna juz tylko lezy ale nie pachnie :D a potem musi wstac o zgrozo :) Potem slyszymy jaki to facet niedobry bo na waciki zabraklo :) albo kupuje je innej :D bo zauwazyl ze szanowna krolewna jest tyke warta co pasozyt dodatkowo drazacy dziure w glowie :p

Gość gość
Wiadomo że królewny z drewna oburzone, ale to zwykłe kretynki.

Gość gość
Ostatnio odkrywam fascynujące zasady flirtu - drażni niespełnieniem, a jest taki przyjemny. Nowy wątek gdzie ujawnia się moja kobiecość. Przestańcie się gryźć jak sfora głodnych psów, myślę że ignorowanie przez dłuższy czas jest przykre i nic z tego po prostu nie będzie, więc taka strategia to nie tylko ignorowanie obiektu westchnień, ale przede wszystkim swoich uczuć do tego obiektu

Gość gość
Chciała bym Ci przyznać rację ale nie przyznam, bo jej nie masz. Bluszcz nie podlewany więdnie i usycha i nic tu nie poradzisz jak facet Cię odrzuci gdy nie czuje bluesa.